Connect with us

НОВИНИ

МЕЧТАТА НА АРАБИНА – РУСА ЕВРОПЕЙКА

Интернетът, казват, е виновен за всичко.
Един американски войник попитал местния си приятел афганистанец какво ще прави когато войната в Афганистан свърши и той казал: «Ще ида първо в Дания и Швеция и ще изхарча парите си за местни руси момичета. Едва след това ще помисля какво да правя».
Руси момичета! Също като в песента: «Чер арапин бял кон язди, а на коня бяла Дона…» Бъдете сигурен, читателю, че такава е скритата мечта и на пакитата, и на саудитите, и на сомалийците, и на всички други ислямци, които гледат интернета, пълен с невиждани бели голотии, мъже и жени, където жени дори ходят топлес по улиците и са достъпни за всички. Така поне си мислят.
Да живееш в свят, където всички жени са запердени отгоре до долу, не е лесна работа и трябва голямо въображение да видиш какво се крие отдолу под черния чувал. Но дори и да го имаш, това въображение не ти върши никаква работа и трябва да чакаш баща ти и майка ти да ти намерят булка. Затова пък като ти намерят – ела да гледаш как се раждат ислямчета!
Всички ислямски страни крият в себе си един мрачен проблем, който като дамоклев меч виси над главите им – пренаселеността. Това означава, че младите поколения в ислямския свят в някои случаи достигат до 60 процента от населението – смразяваща статистика за бъдещето с огромна опасност от социална експлозия. Впрочем тази опасност вече показва своята безконтролност.
Представете си сега как милиони мюсюлмани гледат интернета, откъдето разбират, че в Европа и Америка населението не расте, че те търсят работници и че всички бели мъже (изобщо християните) страдат от яловост, а жените им изнемогват от сексуалната неспособност на мъжете!
Каква по-прекрасна мотивация от тая да им се притечат на помощ! И хиляди ислямци с видения за бяла плът се притичват да помагат, но никак не намират нито жените незадоволени, нито мъжете импотентни. Те се озовават в гета, подобни на панелните комплекси на Тодор Живков, а от там ги поемат местните имами да ги вкарат в правия път.
Жени обаче няма, ако не си изпишеш някоя кадъна от там, от където си дошъл, без значение как изглежда, или ако не си изхарчиш парите за някоя «европейска» курва или “руса” циганка, а те, курвите, разбират от ценоразпис.
Официалната статистика за съотношението между мъже и жени в ислямските общности на Европа се движи около 70 процента мъже и 30 процента жени. И така, мастурбацията става масово ислямско движение. Там интернетът помага, но само до някъде: разочарованието, безработицата, безпаричието и бездействието си казват своето и хиляди разгневени от тестостерона си мюсюлмани, поемаха доскоро по тътя към всемогъщия Халифат, където с помощта на аллаха щяха да си намерят булки, а ако станат и мъченици в рая ги чакаха до 77 девици за всеки. Не е важно кой щеше да снабдява рая с такива бройки – важното е да вярваш.
За тях остава неясна връзката между слабата раждаемост и високия стандарт на живот в индустриалните общества на Европа и Америка: цивилизацията няма нужда от висока раждаемост, а от качество на живота. Такава е била истината и в апогея на Атина, и в древния Египет, обязден от македони, траки и гърци, разнежени от прекрасен климат, плодородие и работливи египтяни. Такава е била истината и в космополитния Рим, отворен за всички – преселници, наемни войници, роби и работници за неговите прекрасни градове и ненаситна страст към градеж и цивилизация.
Захлупен от болния комплекс за малоценност на исляма, арабския мюсюлманин не знае как да избяга от средновековните си предразсъдъци, в които жената е най-очевидния пример за неговия упадък и неговата ретроградност.
А какво – ще кажете – има всичко това общо с интернета? Ами това, че или си част от тая цивилизация, или не. Както казват американците: LEED, FOLLOW OR GET OUT OF THE WAY!
А с какво е по-различна Русия от ислямския свят? Например, според Путин, интернетът е дяволско творение на ЦРУ и затова е по-добре комплекса за малоценност да го държи в тинята на примитивизма. Или, както неговият учител Сталин казва: «ВСИЧКИ МРАЗЯТ И БИЯТ РУСИЯ: И МОНГОЛСКИТЕ ТАТАРИ, И ПОЛСКАТА И ЛИТОВСКА ШЛЯХТА, И ТУРЦИТЕ, И ЯПОНЦИТЕ, И ФРАНЦУЗИТЕ, И АНГЛИЧАНИТЕ, И НЕМЦИТЕ – ВСИЧКИ ДО ЕДИН БИЯТ РУСИЯ ЗАРАДИ НЕЙНАТА ИЗОСТАНАЛОСТ!»
Ами да, бият я, защото ако изостанеш толкова много и стоиш вечно изостанал, ставаш опасен за всички!
Николай Флоров

Бели жени, ислям, Путин и ЦРУ