Connect with us

LIFE

Имам деца, но не от съпруга си

Имам деца, но те не знаят кой е истинският им баща. Диди и Стефан се ожениха с голяма любов. Стефан все се шегуваше тя да се стяга, защото искаше да имат поне двама сина и две дъщери. Жена му през смях му отговаряше, че това изобщо не може да я стресне, защото самата тя беше израснала с трима братя и знаеше колко е весело, когато в една къща има повече деца и как всички се подкрепят. Но времето минаваше, а желаното бебе така и не идваше. На петата година след сватбата обаче Диди най-после забременя и нямаше по-щастлив мъж от Стефан. Той гледаше жена си като писано яйце и не й даваше да пипне никаква домакинска работа. А когато се разбра, че ще става мъжки татко, направо полудя. Веднага ремонтира една от стаите и я обзаведе като за малък принц. Когато се роди Никола, единственото, което баща му не правеше за него, беше да го кърми. След няколко години Диди роди и момиченце. Само че отново в очите си носеше същата онази необяснима тъга.

На първия рожден ден на малката Фани Диди ме дръпна в другата стая, под предлог, че иска да й помогна за нещо. Когато затвори вратата след себе си, изведнъж избухна в плач. Не разбирах какво става, но когато се поуспокои и започна да разказва, бях изумена.

Оказа се, че като малък Стефан преболедувал тежко и вероятността да има деца била едва пет процента. Той обаче вярвал, че именно тези пет процента ще проработят и ще може да стане баща. Диди в началото също се надявала, но когато говорила с позната лекарка, тя й обяснила, че това е невъзможно. Тогава „на помощ“ се явил братът на Стефан – Кирил, който отдавна харесвал Диди. Издебнал я насаме и й казал, че е наясно с проблема на брат си, затова й предложил „услугите си“.

Обещал й, че Стефан нищо няма да научи, и я убедил, че така или иначе детето, което ще заченат, ще е от същата кръв. И нямало да се налага след някоя и друга година да осиновяват чуждо. Диди не знаела какво да прави. Не спяла по цели нощи и мислела дали да приеме предложението на Кирил. А той не я оставял на мира и непрекъснато я обработвал. Най-накрая успял някак да я убеди, тя стиснала зъби и… бебето станало веднага. Само че Кирил забравил обещанието си, че повече няма да я занимава със себе си, и започнал да я изнудва.

Принуждавал я да продължат да правят с*кс, като я заплашвал, че ако не е съгласна, ще каже на брат си, че тя сама му се е предложила, пък да видим той на кого ще повярва! Вече 6 години издевателствал над нея и Диди не знаеше колко време още ще е все така.

В крайна сметка беше решила да признае всичко на мъжа си, защото не искаше да е повече любовница по принуда. Мисли да му каже истината през септември, когато двамата ще ходят на почивка без децата. А аз мога само да й стискам палци.