Connect with us

КОМЕНТАРИ

Няма да боли много като ви скубят!

Една кокошка много обичала да прави анализи.

Правила-струвала и решила да обясни ситуацията в курника ето така:
Уважаеми кокошки, не се подавайте на дезинформация. Не е вярно, че някой иска да ни реже главите. Това не е рязане на глави. Това е дълбоко подстригване. По телевизията казаха, че го правят периодично на запад и нищо им няма. Чакаме специалисти по дълбоко подстригване да дойдат и да решат проблема. До тогава кълцайте зрънца.

Няма да ни взимат яйцата. Това не се нарича вземане, а концентрация на яйца. Минават едни хора и концентрират яйцата в тях. Така освобождават място за нас и за други яйца. Представете си ако всяка една кокошка се затрупа от яйца и няма къде да се разхожда? Какво правим?

Плюс това ще взимат само неоплодените яйца, така че всичко е наред. Кълцайте зрънца и си подсвирквайте.

Няма да ни скубят перушината. Това е процес на обновяване на покривната тъкан. Знаем, че всяка една тъкан трябва да се подменя периодически, защото се захабява. Освен това на мястото на всяко отскубнато перо ще бъде засаждано ново, което да е с по-нисък въглероден отпечатък.

Също така организацията на свинете са решили да ни сложат лампи в кокошарника. Ще ни е светло, но ще си плащаме. Свинете и те са хора. Не правят нещата за без пари.

Лисиците са основали съюз за защита на кокошките. Това е отбранителен съюз. Ще дежурят на смени пред кокошарниците и няма да дадат на други да ни доближат. Плюс това ще го направят без да им плащаме. Понякога ще се налага да правим разни отстъпки и да си купуваме по някой чертеж на овчарско куче, но това е в реда на нещата.

Петелът ще го скопят, защото има оплакване, че бие кокошките. Като му резнат там каквото трябва защото новото нормално го изисква.

Освен това, пуйките са създали организация, която проверява фактите. Всичко, което мине през вещите мозъци на пуйките е такова каквото те казват. Не се опитвайте да мислите и да си разваляте изрядните прически. Пригответе се за дълбокото подстригване и живейте безгрижно и щастливо.

Емил Йотовски

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА