Connect with us

ИНТРИГИ

Лена общата извади лични тайни на баджо Миро

Лена тотално обърна курса – извади лични тайни на баджо Миро. Тъгува ли фаворитката на Киро за разтурения си годеж?
Рязък завой в демонстрацията на личния си живот пред обществото направи бившият шеф на кабинета на Кирил Петков и негова близка сърдечна другарка – Лена Бориславова.

В продължение на месеци, през които го раздаваше премиер в сянка, напористата брюнетка ревностно бе сложила гриф „Строго секретно“ на всичко, касаещо ежедневието й извън политиката, но точно на 2 октомври – на предсрочните парламентарни избори, Лена смени тотално курса.

На този ден Бориславова разбуни духовете, топната в басейн в далечна Нова Зеландия. В последствие се оказа, че снимката е архивна. Но от там насетне Лена се отприщи, както никога досега.

Звездата от „Парапетгейт“ – блокбъстъра на годината, като отвързана започна да публикува в Инстаграм снимки от близки и далечни пътешествия – от Барселона, Индия, Босна и Херцеговина…

Истината за невероятните драми в ПП. Защо Асен иска да бие шута на Киро. Каква го играе в момента Лена Бориславова.

<<<Дилемата пред Даниел Лорер. Как се решава съдбата на България на…коктейл в чуждо посолство>>>

Наред с туристическите кадри на Лена, в Инстаграма й изненадващо се появиха и снимки с депутата от „Продължаваме промяната“ Мирослав Иванов. Едва ли за някого в държавата е тайна, че Бориславова и ямболлията бяха сгодени, както и че според пикантните слухове той е получил „билет“ за политиката, за да бъде параван за изпепеляващата история между Лена и Кирил Петков.

В последно време обаче все по-упорито се мълви, че годежът между Бориславова и Иванов вече е в историята. А поведението на Лена в социалната мрежа спрямо депутата на ПП може да бъде изтълкувано като потвърждение на този слух.

Откакто уплътнява свободното си време с инфлуенсърстване, бившият говорител на Кирил Петков споделя все архивни кадри с доскорошния си годеник. И нито една актуална…

Макар да не се кандидатира за народен представител на изборите миналия месец, личният живот на Лена продължава да е една от най-горещите теми в депутатските среди. А из тях подозират, че поведението на Бориславова в социалните мрежи издава само едно – тъга по безоблачните времена, в които е била щастлива с нейния Миро и преди в живота им да се появи Кирил Петков.