Connect with us

АКТУАЛНО

Откъде тази алчност да се прави политика върху злоба?

Наистина има моменти, в които настоявам да събера масовата омраза.Може би трябва да се консултирам с лекар. Сериозно!
Тези двамата идиоти от селото са пребили войника, защото живеят в незаконни къщи ли?
Знае ли вицепремиерът с юнашкия поглед и неговият премиер, колко процента от постройките в българските села са незаконни?
Ако се поинтересуват, ще се смутят много силно.И това е от много години насам!
Какво каза Каракачанов след изказването на Мария Захарова или на руския патриарх?
Май не каза, че руснаците са станали много нагли…
Кой изкупува краденото желязо от ромите? Българи или роми? Кой дава пратките дрога за дистрибуция – българи или роми? Кой фалира банките ни ? Кой е нагъл ? Етнос или престъпното действие и бездействие на една държава?
Протестантите цивилизоваха повече роми в страната, а БПЦ се ангажира с Хари Потър и мятане на кръстове пред татуирани с кръстове, змейове и ликове на Ботев тела. …
Откъде тази алчност да се прави политика върху злоба? Разнасят ми се по студията разни карибски революционери и плеъри, за да обясняват, че те милеят за българщината, а другото било циганизация!!!
Какъв е този термин? Срдно аритметично между мургав, крадлив и плодовит ли? А жълти звезди кога ще раздавате, Красимире? Да се наредя и аз.
Народ излязъл от Османската империя бе достатъчно благороден да приеме бягащите арменци, да спаси евреите си, а сега властта гони децата на България!
Началникът на Гражданите за европейско развитие да не мълчи, защото това, което се лее от кабинета му е омраза и не е Европа.