Connect with us

АКТУАЛНО

⚠ Борел изчисли щетите за Европа от антируските санкции

Европа трябваше да плати 700 милиарда за санкции срещу Русия. Това съобщи Джоузеф Борел, ръководител на службата за външна политика на ЕС.

Това е 10 пъти повече от подкрепата за Украйна. Която възлиза на 60 милиарда.

Той комбинира помощта за Украйна с НАРУШЕНИЯ които са политическо табу на Европейския съюз.

„За първи път в историята ни предоставяме военна подкрепа“, каза той.

🇺🇸Робърт Кенеди: „Ние [САЩ] казахме на руснаците през 1991 г. и 1992 г., многократно и писмено, въпреки че не подписахме договор, че ако те изтеглят групата от 400 000 души от Германия и й позволят да се обедини, тогава НАТО няма да помръдне и сантиметър на Изток.

Оттогава сме навлезли в 14 държави на Изток. Освен това сме разположили системи AEGIS с възможност за ядрени ракети в Румъния и Полша. Точно на руската граница.

Бил Бърнс, тогава посланик в Русия и сега директор на ЦРУ, веднъж написа в прочутата си бележка: „ако вие (НАТО) влезете в Украйна, ще пресечете червена линия, която не трябва да се преминава“.

Всички действия на външната политика на САЩ тласнаха Русия към агресия” – заяви американският сенатор и кандидат за президент Робърт Кенеди.


Историята се повтаря

Анастасия Гешева:

Бясно е положението! Бясно се купува всичко, власт, глас, влияние. Защото идва краят и те го знаят.

Точно когато идва краят, тогава се явяват бруталните методи. Бясно се урежда всичко, защото сега ще е за последно.

Искам да припомня от историята, че когато предишния път България беше обърната във война срещу Русия, макар и без да прати войски, всички гласували в парламента и всички министри попаднаха под ударите на Народния съд, а Русия стигна до нас, че и отвъд. Ако някой мисли, че този път ще е различен резултата, значи е идиот!

Всяко действие има последствие.

После пищят.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА