Connect with us

АКТУАЛНО

Депутат от ППитата директор на държавна фирма за медицински хеликоптери …. без хеликоптери⁉️🚁

‼️Още няма закупен и един медицински хеликоптер, но вече имаме цяла държавна фирма с директор бивш депутат от ПП, секретарки, отдели, чистачки и капитал от 3мил. лева.

✅Поразително това ми прилича на ВиК холдинга на Борисофф назад във времето и практиките, с които ППейци щяха да се борят!
‼️Предметът му на дейност е полети за осигуряване на въздушен транспорт за нуждите на спешната медицинска помощ, организирана от държавата с цел бързо транспортиране чрез превозване на медицински персонал или медицински доставки (оборудване, кръв, органи, лекарства) или болни, или ранени лица и други пряко свързани лица.

‼️Странното в случая е, че дружеството няма нито един хеликоптер, а първият такъв се чака чак декември месец 2023г. !

✅До тогава в държавната фирма обаче ще текат заплати!!!

‼️Да напомня, че МЗ обяви обществена поръчка за доставка на 6 медицински хеликоптера с прогнозна стойност 162 711 735 лв. с ДДС, като се допуска и доставка на още два допълнителни.

‼️Би трябвало 6-те хеликоптера да бъдат доставени до 30.04.2026 г.

‼️Това пък поразително прилича на една друга сделка със самолети F16, които още чакаме, и които никой не знае кога ще получим!

❓Та кой и как щеше да бори корупцията и мафията? …. за едни харвърТци питам?

❓И някой има ли представа, къде изчезна Асен Василев? Да не би да кара ковид и да е в карантина? Ама и тя за ваксинирани е три дни!

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА