Connect with us

ЗАКОН

КОРУНПИРАНИ „ПРАВОРАЗДАВАЩИ“!

Здравейте, БЪЛГАРИ! Разбрахте ли, какво се случи днес в родината ни?

Спомняте ли си преди 4 години, когато 47-годишният Георги Сапунджиев, прегази и уби на място 4-годишния Паоло Иванов?! Случката се случи в пешеходната зона на град Стара Загора! Днес, той е поискал предсрочно пускане от затвора.

Присъдада, която му беше дадена тогава, беше едва 6 години, а днес 4 по-късно той ще бъде освободен, заради доброто поведение, което имал зад решетките. Припомняме, че година и половина от неговата присъда, беше изтърпяна под домашен арест, заради влошаване на здравето му.

Втората новина от днес е, че акушерката, която преби бебе през 2015г. още е на свобода, след като беше осъдена на 18г. затвор! Нормално ли е 3 години по-късно тя да е на свобода, след такава присъда? По-лошото е ,че днес тя заяви, че не изпитва никаква вина за случилото се! Момиченцето, което беше зверски пребито от Емилия Ковачева е отключило епилепсия от травмите през 2015.

Искаме да изкажем нашето разочарование от правосъдната ни система! Не е реално, как убиваш невинно дете на пешеходна зона и лежиш едва 2 години и половина в затвор и опитваш да убиеш бебе и си на свобода!

ОСТАВКИ на всички виновни, тези престъпници да не са в затвора!!!