Connect with us

ЗАКОН

ОТКРАДНАХА ТУРШИЯТА И ВИНОТО НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

ОТКРАДНАХА ТУРШИЯ И ВИНО ОТ КЪЩАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ В БУТАН

Непълнолетни крадци са отмъкнали туршия и вино от бащиния дом на бившия вицепремиер, а сега народен представител Валери Симеонов в Бутан.

Крадците влезли в имота на 1 декември привечер. Около 18.30 часа е прекъсната една от камерите на обекта, но не и преди да бъде заснет маскираният бандит. „На записа се вижда как едно слабичко момче с дамски чорап на главата се приближава към камерата и реже кабелите, след това записът прекъсва. Освен зимнината и виното са изчезнали кабели и удължители.

Селото ни е голямо – 3 200 души и общо взето е спокойно село, поне от няколко години насам. Поне аз нямам информация досега той да е имал някакви криминални прояви досега. По всяка вероятност е имало още едно момче с него, което е пазело отвън.

Г-н Симеонов беше уведомен веднага и всъщност той предостави кадрите от камерата“, разказа Ивайло Иванов, кмет на Бутан.

Имотът на бившия вицепремиер в селото през деня се посещава от местен човек, но вечер там няма никой. При дръзката кражба обаче са изчезнали само няколко буркана с туршия и около 10 литра вино.