Connect with us

СВЯТ

Виктор Орбан с нов удар по ЕС: Плюя ви на „демокрацията“, зомбита! Унгария е и ще бъде с Русия!

Виктор Орбан пет пари не дава дали ще си навече антипатиите и възмущението на Запада!

Премиерът на Унгария Виктор Орбан за енти път показа какво е да си истински политик, който милее за народа си и не си дава задницата пред „силните на деня“. Той отново „застреля“ ЕС и показа на цял свят, че така наречената „демокрация“ на Запада е пълен фалш и измама.

Преди ден стана ясно, че Виктор Орбан е решен да присъедини Унгария към Евразийската банка за развитие. Така страната ще получи достъп до нови финансови източници, подкрепящи техни компании в Азия.

Това е поредният ход на Орбан за отваряне на Унгария на изток и все по-близки отношения с Русия и Китай. Знаем, че през 2006-та година Евразийската банка е създадена именно от Русия и Казахстан. А в нея са още Таджикистан, Беларус, Армения, Киргизия.

Напук на критиките от другите западни страни, Унгария е член и на Международната инвестиционна банка, която също е предвождана от управляваната от Владимир Путин Русия, пише eurocom.bg.

Все повече и все по-често чуваме унгарският премиер Виктор Орбан да подкрепя и защитава руснаците. Които, според него, са далеч по-демократична държава като начин на живот, отколкото Западна Европа.

„Ценностите на Запада се разпадат една по една. ЕС и страните в него се превърнаха в зомбита, в изродени същества. На мода тук отдавна са перверзиите, извратеното – джендъри, мендъри…

Къде отидоха християнските ценности, накъде отива семейството като основна и най-важна структура на обществото?! В Русия още държат на тези неща. Русия е една от най-силно християнските държави и това ще остане така, защото никой не разклаща основите й“, коментира Виктор Орбан, пише dw.com.

Министър-председателят на Унгария не крие симпатиите и респекта си от руския президент Владимир Путин и е категоричен – добрите отношения и партньорство с Русия са богатство и цел на държавата му.

Припомняме, че Орбан беше и един от първите, одобрили руската ваксина Спутник V в Унгария, въпреки че Западът се дърпаше и умишлено налагаше своите и американските експерименти.

„Не ми пука от никого. Моят народ ще получи наистина качествена и добра ваксина, каквато е Спутник V. Като малки сме ваксинирани с руски ваксини и ето ни днес – живи и здрави сме. А който иска, нека се подчинява и да се превръща в опитна мишка“, беше заявил твърдо Виктор Орбан.