Connect with us

СВЯТ

Медведев: Да се отнасяме към лидерите на Запада от небинарни джендъри като към нацисти

Русия трябва да се отнася към лидерите на западните държави като към нацисти, заради подкрепата им за Киевския режим. Това мнение изрази заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в канала си в Телеграм в събота, 2 септември.

Той припомни, че украинските политици все по-често призовават всички жители на Русия да бъдат изправени пред съда, като в същото време са подкрепяни от западните си съюзници.

Ето и целия пост на Дмитрий Медведев в Телеграм

„Ръководителите на бандеровска „Украйна“ все по-често говорят за необходимостта „да се изправят пред съда всички руснаци“ (ясно е, че под „руснаци“ те разбират цялото население на страната ни, независимо от националността). Това вече се е случвало някъде, а?

„Бандероукраинците са подкрепяни от почти всички началници на западни държави. Затова Байдън, Трюдо, Сунак, Шолц, Макрон, Мелони, а също и лидерите на най-гнусната от всички страни – Полша, закостенелите скандинавски страни, милитаристичната Япония, торбестите животни от Австралия и Нова Зеландия и чумавите бълхи като Балтийските страни са преки и очевидни съучастници на нацистите. И ние трябва да се отнасяме към тях, като лидери на страните от нацистката коалиция.

А не да се отдаваме на сладки мечти как някога ще се помирим и ще заживеем в голямо полиаморно семейство с небинарни джендъри.“

от Валентин Кардамски

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА