Connect with us

СВЯТ

⚡️Появиха се предполагаемите подробности от преговорите между Пригожин и Лукашенко

В резултат на поредица от преговори между Лукашенко и Пригожин стана известна основната цел на ръководителя на ЧВК Вагнер, която очевидно е оставката на сегашното ръководство на Министерството на отбраната на Руската федерация.

Слуховете за такава възможна промяна във висшите ешелони на властта започнаха да се разпространяват след поредица от срещи, в които, според предположенията, може да участва губернаторът на Тулска област Алексей Дюмин.

Съобщава се, че в замяна на оставката на ръководството на Министерството на отбраната Пригожин може да се е съгласил да направи по-сериозни компромиси.

Сред поетите задължения, които той би могъл да поеме, е вариантът за реорганизация или пълна ликвидация на контролираната от него частна военна компания (ЧВК) или преминаването й под контрола на новото ръководство на Министерството на отбраната.

Засега обаче е възможно само да се потвърди информацията, че Пригожин ще отиде в съседна Беларус, като в същото време отговорността за опит за въоръжен бунт ще бъде снета от него.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ