Connect with us

СВЯТ

ГЕРМАНИЯ НЯМА ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ЕС

Тази новина е важна: Началото на края на ЕС.😎
Скот Ритър разказа какво трябва да прави Западът с Украйна. ГРУБО, НО ИСТИНА!
––––––––
RT докладва първия основен индикатор, който прочетох, че ЕС се разпада: „Германия няма повече пари за ЕС – финансов министър.“
„Германия не може да си позволи да плаща повече пари в бюджета на ЕС, каза министърът на финансите Кристиан Линднер пред вестник Die Welt в петък. Въпреки че Германия е най-големият участник в блока, тя е принудена да прави съкращения, тъй като икономиката й се свива.
.
„С оглед на необходимите съкращения в националния ни бюджет, в момента не сме в състояние да направим допълнителни вноски в бюджета на Европейския съюз“, каза Линднер пред репортери в Брюксел, добавяйки, че други страни членки са стигнали до същото осъзнаване.
.
„Линднер обясни, че ЕС е изчерпал дългосрочния си бюджет до 2027 г., до голяма степен в резултат на щедрите пакети помощ на блока за Украйна. Според последните данни от Брюксел, ЕС е дал на Киев 72 милиарда евро (79 милиарда долара) в икономическа, военна и хуманитарна помощ от началото на военната операция на Русия в Украйна миналия февруари.
„Въпреки това безпрецедентно изтичане, което изтощава нейните хазни, се съобщава, че Европейската комисия подготвя допълнителен пакет от финансова помощ от 72 милиарда евро, за да поддържа украинската икономика да куца до 2027 г. Според Линднер Комисията ще публикува доклад следващата седмица, като иска от държавите-членки още пари за покриване на сметката.“

https://www.youtube.com/watch?v=pqcWu-58whs
.
Този параграф предоставя същината на въпроса:
„Веднъж считана за индустриалната сила на Европа и най-устойчивата икономика на ЕС, Германия в момента преживява деиндустриализация в резултат на решението си да се откаже от евтиния руски газ и да премине към по-скъпа зелена енергия. Германската икономика изпадна в рецесия през първите три месеца на тази година и правителството на канцлера Олаф Шолц планира да разкрие около 20 милиарда евро (21,8 милиарда долара) бюджетни съкращения по-късно този месец.“
.
Със смъртно ранената Германия е и ЕС. Все едно Украйна сега е просяк. Но най-лошото тепърва предстои, тъй като бавнодействащата отрова, която изпи през 2022 г., започва да се налага. Така че нямаше значение дали Финландия се присъедини към НАТО, тъй като нейното скеле е близо до срутване. Наистина има само един начин за ЕС да се спаси, но ММО тези, които го управляват, биха предпочели да го видят да умре.
–––––––
Скот Ритър разказа какво трябва да прави Западът с Украйна. ГРУБО, НО ИСТИНА!
„Украйна е скапан кораб и най-доброто нещо, което можете да направите, е да го пуснете и да го потопите. Удължавайки живота на Украйна, вие само изостряте съществуващите проблеми. Преструвайки се, че Украйна не е това, което е в действителност. Като че ли е честен, надежден, спазващ закона народ, който се грижи за обществото. Но Украйна се грижи само за себе си. Това е всичко!“
–––
Скот Ритър (Scott Ritter) е бивш офицер от разузнаването на американската морска пехота и автор на 10 книги за разузнаването и американската външна политика. Служил е в Съветския съюз като инспектор по прилагането на Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег (INF), служил е в щаба на генерал Шварцкопф по време на войната в Залива, а от 1991 до 1998 г. е бил главен инспектор по оръжията към ООН в Ирак (UNSCOM).
След оставката си от UNSCOM, Ритър продължава да коментира политиката на САЩ спрямо Ирак, особено по отношение на проблема с оръжията за масово унищожение. Той се превръща в символ на международното антивоенно движение и поради критиките, които отправя към империалистическата политика на САЩ, е преследван от американското правителство в продължение на години.
Понастоящем е един от водещите коментатори на руската военна операция в Украйна, като представя анализите си, пречупени през опита си като военен разузнавач.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА