Connect with us

СВЯТ

Жената на клоуна от апартамента си в Лондон лицемерно лъже, че децата на Украйна са готови да умрат от студ заради нея

Жената на Зеля ( с британски паспорт) от топлото си жилище в Лондон обяснява в интервю за БиБиСи, че украинския народ с удоволствие ще седи няколко години без ток и отопление, стига да постигне мечтите си за членство в ЕС

Жената на Зеля обяснява в интервю за БиБиСи, че украинския народ с удоволствие ще седи няколко години без ток и отопление, стига да постигне мечтите си за членство в ЕС.

Та лесно е да пробутваш такива пропаганди глупости когато си седиш на светло и топло в правителствената резиденция и друг те пере, готви, чисти и т.н.

Що се отнася до мечтата на украинския народ да влезе някога в ЕС тя ще си остане несбъдната. А причината това да не се случи е просто банална.

С едно приемане на Украйна в ЕС центъра на взимане на решения в Съюза ще се измести значително в посока Източна Европа. Според договора за ЕС Украйна би получила около 10% от местата в Европейския парламент.

Наред с това гласовете на Украйна и Полша ще бъдат повече от тези на Германия. Дали Германия ще се навие да го играе държава втора ръка и ЕС би приел да бъде командерен и най-вече парите му да се разпределят от Украйна и Полша? Ще, ама друг път.

Максимумът, който ще получи Украйна евентуално ще е статут на кандидат-член и ще си седи на това ниво колкото и Турция.

Даниел Божилов

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ