Connect with us

СКАНДАЛ

Ако обвиненията към Дуров бяха направени в Русия, щеше да скочи цялата умно красива и жълтопаветна сган в целия евроатлантически рай!

Гешева: Ако обвиненията към Дуров бяха направени в Русия, щеше да скочи цялата умно красива и жълтопаветна сган в целия евроатлантически рай!

Дуров го освободиха от ареста, наложиха му гаранция от 5 милиона евро и забрана да напуска Франция. Списъкът с обвиненията, от 26 останаха само 6.

Ако тези обвинения към Дуров бяха направени в Русия, щеше да скочи цялата умно красива и жълтопаветна сган в целия евроатлантически рай, но понеже са отправени от държава, главен стожер на демократическия тоталитаризъм, всичко е окей

Франция няма полезен ход по случая Дуров, който да не нанесе изключителни вреди върху Макрон и политиката му, включително върху и без това сложната обстановка със все още не съставения нов кабинет след изборите.

Като се преценява ситуацията с тази постъпка на Франция, се виждат ясно повече негативи, отколкото позитиви. Което означава същото като у нас. Управляват хора и управляват така както НЕ БИ ТРЯБВАЛО да се управлява, ако искаш успех. Следователно тези, които управляват и у нас и във Франция и навсякъде на Запад,

не искат народът да успее, искат техните задкулисни господари да успеят.

Още потвърждения на тезата ми, че в България се управлява по „копи пейст“ модел, наложен и режисиран отвън и никой не прибира и едно евро или долар в сметките си без одобрението на Брюксел и Козяк. Това е по повод твърдението на някои лица, че нашите мафиоти са национални уникати. Не, не са, всичко е по калъп.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes