Connect with us

СКАНДАЛ

ГАВРА: Депутатът-педофил гласен за кмет на Дупница

Ценният кадър на ГЕРБ и член на парламентарната комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта Даниел Александров се разследва за блудство с младо момиче, както съобщихме още преди прокуратурата да даде гласност на извращенията. Съобщението е на държавното обвинение, което иска имунитета му. Извратенякът заяви, че няма да го даде, понеже бил невинен и оклеветен.

Моментално от ГЕРБ също му дадоха мощна защита по своите медийни канали. Девойката не била на 14 години, а скоро щяла да навърши 18 и се казвала Даниела Колчакова. Според съобщението на прокуратурата обаче Даниел Александров „чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст”.

Преди време плъзнаха слухове, че малолетна е подала сигнал в МВР срещу Даниел Александров. Тя твърдяла, че той й пращал свои голи снимки и перверзни клипове. Жалбата обаче била набързо изтеглена. Най-вероятно става дума за едно и също момиче и както се казва няма дим без огън.

Бившият борец, да припомним, има съпруга – Джанан Манолова, също състезателка по борба, медалистка от различни състезания. Двамата имат и малко момиченце Адел. От известно време обаче Даниел и Джанан са в тежък развод. Младата Даниела Колчакова пък е тяхна съседка в софийското село Бистрица. Депутатът побърза да свърже искания имунитет с развода си.

Той твърди, че атаката е инспирирана от съпругата му. Джанан Манолова преди два месеца се изнесла за пореден път от дома им, но останала близка със съседите си и най-вече с младата Даниела. „Нищо от това, което се пише по мой адрес не е вярно – твърди Даниел Александров. – Ще гледам да запазя името на бившата си съпруга, защото тя е майка на моето дете”.

Виновен или невинен, в крайна сметка с неговата кариера на политик е свършено, предричат анализатори. В Дупница също могат да си отдъхнат, понеже след този резил ГЕРБ трябва да си търсят друг кандидат за кмет. Бившият борец, който според Търговския регистър е съдружник със сина на Ивайло Константинов-Ивкони, наместник на ГЕРБ за този район, упорито е лансиран като следващия управник на града.

Дупница е родното място на Даниел Александров. Родителите му, според запознати, живеели там от години в общинско жилище. Майката на депутат издържала цялото семейство, докато баща му системно злоупотребявал с алкохол и имал неприятния навик да се облекчава дори по улиците. Без да се притеснява, вадел „инструмента” си и пикаел по тротоарите, потресени са местните.

Даниел Александров изникна от нищото в политиката и се запомни най-вече с характерната си физиономия и прическа, а също и с навика си винаги да цъфва точно до Бойко Борисов, когато лидерът на ГЕРБ дава телевизионни интервюта от парламентарните кулоари. Така привлече интереса към себе си, но също и с хвалбите си из София, че ритал мачлета с Бойко и бил негов съветник по спортните въпроси.

Може пък и да не е чак такъв самохвалко, понеже се видя, че е ценен кадър за ГЕРБ. Със семплата си биография и образование, той е поставен на последните в две листи – в Кюстендил и в 24-МИР в София. Накрая влезе в Народното събрание, но не защото спечели вота, а едва след като проф. Асен Балтов се оттегли и така му отвори пътя към депутатските банки.

В предишния парламент Даниел Александров не успя да се промуши, но пък „загряваше” като съветник на кюстендилския депутат и бивш вътрешен министър Христо Терзийски. По време на предизборната кампания Александров изби рибата с инфантилното си представяне в социалните мрежи като Дани Скейтъра (ученическо хоби) и Дани Бореца (понеже бил състезател и треньор по класическа борба). Той всъщност няма и с какво друго да се похвали, освен с постижения в спорта – сребърни и бронзови медала от европейски първенства.

Също и с прословутите мачлета, но така или иначе ликът му грейна на билбордове из цяла София. С влизането си в парламента не блесна като оратор и законотворец. Не е известно да е участвал в дебати, да е изказал мнение поне по един въпрос. От ГЕРБ бдят като орлици над него и не го пускат да дава интервюта, защото интелекта му вероятно би смутил и най-непретенциозните избиратели.

В следващите дни явно историята с блудството в Бистрица ще продължи да отеква, покрай поискания имунитет на Даниел Александров. Не за първи път съпрузи се развеждат, като си правят всякакви мръсни номера. Но не и за първи път депутат и въобще политици са обвинени за педофилия.

Досега те обикновено изскачаха от редиците на националистическите партии, където се стичат хора от кол и въже. Най-известният политик-педофил, при това осъден, е Владо Кузов. Дадоха му условна присъда от 5 години и го прогониха от парламента. Осъдиха го за хомосексуални действия с малолетния Николай Кирилов през 2001 г., когато хлапакът е бил на 13 години. Владо Кузов обаче се запъна и отказа сам да си тръгне от парламента, защото не бил виновен. По негови думи и въпреки присъдата.

В „Атака” бе разкрит и друг педофил – шефът на младежката организация Владо Лалов, срещу когото партийният член Александър Златев подава жалба в полицията. Преди години Златев, по това време студент, разказва, че Лалов го преследвал седмици наред, причаквал го пред входа на блока, канел го на купони в „Овча купел”. Там Владо Лалов и негов приятел с прякор Карфицата се появявали в женски дрехи и танцували страстни танци.

Въпреки този скандал и разкритията Владо Лалов се мести от „Атака” във ВМРО. А войводите пък го лансират за кандидат-кмет на столичния район „Слатина”, разбира се без успех.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА