Connect with us

ПОЛИТИКА

Двама слуги изпратени да се упражняват по словоблюдство!

Предложението на Бойко Борисов да бъде направена контактна група, в която главна роля да имат Росен Плевнелиев и Соломон Паси, показва само едно – Борисов няма никакво, ама абсолютно никакво желание да се състави правителство.
Тези двама евроатлантически клоуни не могат дори присмех да предизвикат.

Те навяват само досада с елементарните си русофобски лакърдии и с пълната липса на нормално мислене.

Всеки разумен човек би предпочел да има нови избори, отколкото лица като тези двете да бабуват при съставянето на правителство.

Всеки, който се съгласи да седне на маса с тия двамата, не само ще стане за смях, но и си приключва политическата кариера

С избора на Плевналиев и Паси за преговорен екип за правителство, Борисов даде ясен знак, че иска да избяга от отговорност да управлява.

Всеки, който се съгласи да седне на маса с тия двамата, не само ще стане за смях, но и си приключва политическата кариера. ГЕРБ бягат от отговорност, след като предизвикаха изборите. Въпросът е какво стои зад това?

И дали няма някаква договорка с Радев служебният кабинет да продължи да управлява?!?

Едни такива размисли са ме налегнали. Защото няма как дори Борисов да не осъзнава злотворния потенциал и несериозно излъчване на тия двамата.

Откровена подигравка с идеята за съставяне на правителство.

То, не че съм приритала за правителство на ГЕРБ, ама е интересно да се наблюдават лупингите им, за да избягат от отговорността.

Елена Гунчева-Гривова