Connect with us

ПОЛИТИКА

МЕГА СКАНДАЛ: ГЕРБ се отрече от „Не пипайте мафията“ Дани Каназирева

Скандал разтърси пловдивските гербопитеци! Спряганата като една от харема „Мати Хари“ Дани Каназирева няма да бъде водач на листата на ГЕРБ в областта на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври. Информацията идва от източници от щаба на партията в областта.

Причината за пресекналата любов е нелепото поведение на депутатката в парламента и най-вече изказването, с което стана за смях: „Не пипайте организираната престъпност, ще настане хаос!„, макар че тя обясни, че е искала да каже друго. Това изявление явно не се е понравило на шайката, които вече не я искат в редиците си.

За да е пълно унижението на блондинката ѝ е предложено неизбираемото седмото място в листата в Пловдив – град.

Преди да стане част от ГЕРБ-ерската листа Дани Каназирева беше областен координатор на „Движение България на гражданите“ на Меглена Кунева, но в края на март 2013 г. се отрече от нея.

Причината бе реденето на листите. Тогава русокосата дама обяви: „Ние настоявахме да има регионален принцип при редене на листите, а не туристи и парашутисти. „Движение България на гражданите“ се оказа партията на Меглена Кунева и на приближените й, а не на гражданите“.
През 2017 г. Каназирева стана водач на листата на Нова Република за Пловдив и областта. Две години по-късно се кандидатира за кмет на Града под тепетата и водач на листатa за общински съвет от „Съюз за Пловдив“ и обяви, че в политиката се бори срещу некомпетентността, бездушието и корупцията в управлението. Дори бе на косъм от балотаж, но в крайна сметка градоначалник стана Здравко Димитров от ГЕРБ.

В знак на добра воля правителството на Бойко Борисов я направи областен управител на мястото на Здравко Димитров през 2019 г.

През 2021 г. стана водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив-област от гражданската квота и влезе в Народното събрание.

„Скоро ще обявя дали ще участвам в тези избори“, лаконична е юристката.
Очаква се официално потвърждение на информацията от областния координатор на ГЕРБ – Георги Мараджиев.