Connect with us

НОВИНИ

Пародия: Военни протестират срещу Диктатора Борисов и poмскuя му електорат

Около 300 души, предимно военни, протестират в село Войводино срещу побоя на техен колега от озверели цигани, закриляне от ГЕРБ.
Ситуацията е абсурдна, защото военните могат да почистят и България, и селото си от Бойко Борисов и да научат на ред ромския му електорат.
Междувременно, състоянието на пребития от двама цигани в село Войводиново 33-годишен военен от Специалните сили се е влошило.
Валентин Димов не можел да изговаря думи и близките му били принудени спешно да го закарат отново в болница. Пострадалият е баща на две деца, участвал е в три мисии в Ирак и Афганистан, съобщава бТВ. Валентин е снайперист от Специалните сили.
Той бе нападнат от двама младежи роми вчера, на Богоявление, когато се връщал от ритуала по хвърлянето на кръста в Пловдив. На няколко пресечки от дома му на уличното платно изскачат двама роми. Валентин слязъл от автомобила да им направи забележка.
Според очевидци ромите го повалили на земята и започнали да го ритат жестоко в главата. В последвалото меле пристигнали от близо 20 души от циганската махала с колове. Побойниците, на 17 и 21 години, са арестувани. Техни близки се страхуват от линч и се изнасят от селото, за да не замръкнат там тази вечер, още повече, че в 18.00 часа жители на селото излизат на протест пред църквата във Войводиново.