Connect with us

ФОКУС

Борисов отнема деца!

Отнеха двете деца на 23-годишна българка от Кнежа, заради неплатена сметка за ток и ги дадоха на две ромски приемни семейства, на които правителството плаща по 500 лв. за всяко дете.

Ето как ни заличават в демонократичната евроатлантическа колония, в която нямаме думата за нищо. Защото хем сме окупирани от американската армия, хем Берлин ни пуска на малки глъдки толкова въздух, колкото да не изглежда, че направо са ни натикали в газовите камери.

Обърнете внимание! Момичето е работило до декември, въпреки напредналата си бременност. Не е живяла на социални помощи като ромите цял живот. Плащала си е сметките, като всички българи. Родителите ѝ са починали. Влязла е в болницата да роди второто си дете и за честито, социалните отишли и взели, и новороденото дете направо от родилното отделение. Причината – неплатена сметка за ток.

Това ли е демокрацията и свободите на ЕС за които мечтаехме това ли е златния стандарт на ЕС наречен България, няма единна ЕС има ЕС на 50 скорости където правилата са различни за всички и наредбите към тях са различни на принципа свой по свой чужд . ЕС се отвори за да ни глътне работния потенциал приходите от търговията реално какво даде ЕС на работещия отруден българин европейски цени (но не и доходи, доходите са ни средно 7 пъти по малки от тези средно за ЕС) лихвите от банките по кредитите са ни между 10 до 20 пъти по високи от европейските но ни завиждат на големия процент собствени жилища!!!!! Ако не мислим и действаме обективно днес утре децата ни ще плащат нашата глупост и ще бъдат малцинство в собствената си държава…. В оцеляването няма достойнство за това ни държат на дъното вече 30 години и ако днес предизборни отвързаха кесията то утре ще приемат еврото и реално покупателната ни способност ще падне с 50%…..
Турция, САЩ и ЕС нямат никакво желание да има държава България и българи, защо ли – правилата които ни налагат задушават икономиката, националността, армията, медицината, образованието ни и всичко свързано с тях, поддържа се само МВР и др. ведомства пряко ангажирани с подкрепата на престъпници облечени в власт….
Демокрацията за която скачахме по площадите се оказа само за малцинствата а българите станахме най бързо топящият се етнос на планетата и най без правната нация имаме право само да плащаме данъци такси и глоби ПРОСТО СЕ ОГЛЕДАЙТЕ ПРИМЕРИТЕ СА БЕЗБРОЙ в градския транспорт на гишетата за помощи в данъчното и тн….. Дружбата ни с запада, Турция и САЩ е пагубна за българската държава и етнос това е моя извод….
Секват всяка инициатива която ще ни даде глътка въздух и неизменно минава в ръцете на Турция и това не е само Балкански поток който стана Турски…. Не е само ограниченията и забраните за нашия АЕЦ и строежа на турски и румънски пример който не е от вчера и е показателен – ,, Топ Енерджи,, проект създаден от Луканов(убит една седмица след конференцията в Турция където им каз че ще бъдем Ние) и наследен от Илия Павлов превръщат България в енергиен център на балканите изчезна без следа се след убийството на Павлов защо и как…. примерите и тука са безброй но с доказателства като аксиомите поради медийната завеса……..Бедността влезе бавно но сигурно в домовете ни усложни живота ни съсипа много животи на приятели и роднини, превърна ни от втората по дълъг живот нация по Живково във най бързо изчезващи етнос на планетата с най голяма смъртност, много деца останаха без адекватно възпитание заради вечно работещи родители и всичко това ни е налагана през годините от алчни и безскруполни безнаказани политици поддържани от запада, Турция и САЩ ….Планът,, Ран-Ът,, още е в действие и реално нито един политик от времето на демокрацията не се опита да го отмени…… ЕС ни държи като стръв или разменна монета за Турция и ни ограбва търговски, САЩ ни задраскват историята за по лесна асимилация и граби златото ни чрез,, Дънди, , а Турция ни ислямизира с подходящия за нея ислям откакто имамите в България минаха на турски инструктаж и заплащане и всеки печеливш енергиен проект – примерите са много и очевидни това са днешните,, приятели,, на България …. Кой и как от ЕС, САЩ или НАТО гарантират цялостна и съществуването на България от Турските асимилационни интереси или намирате оправдание за Кипър Турция стигна до Ефрат а в посока север какви са им желанията замисляте ли се и проверявате ли!!!!! ……….. Полу умряла държава с ограбен народ и охранвани множащи се малцинства колко пъти американския посланик заяви открито че циганите са бъдещето на България от тогава всяко престъпление на циганския етнос се приписва на българите в медиите, … САЩ настроя по всички възможни пътища и начини да се откажем от историята си и да се пренапише в благоприятен за Турция изглед който представя България като временно отцепи се турски вилает.
И не забравяйте за българските деца!