Connect with us

ФОКУС

МЯСТОТО НА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ НЕ Е В ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА ПЕРВЕРЗИЯТА

Някаква си Милена Фучеджиева била възмутена. Защо пък другата Милена – Славова, се възмущавала от прайда и от това, че българското знаме било забито в задните части на някакъв прайдър. Не било за възмущение, не било извратено, трябвало по-голяма толерантност.

В случая не съм съгласна и с двете. Фучеджиева каквото иска да си слага и ако иска, син зет да й доведе, това не ме интересува. А Милена Славова е била прекалено толерантна и мека към това явление. Но категорично възразявам моето дете да гледа подобни амбриажи да се гаврят с българското национално знаме. Да напомня, че има и закон за това, че то не трябва да бъде осквернявано. А задните части на някой объркан амбриаж не са мястото, където трябва да бъде!

Времената са объркващи. Интелигенцията, която трябва да пази културата и българската идентичност, стана флагман на простотията и соросоизма. Държавата активно се включва в това да ни убеди, че всичко е нормално, без значение в какъв потрес са българите от гледката на развяващи се полуголи мъже по улиците с пера и вериги.

ТОВА НЯМА ДА МИНЕ! Няма да допуснем подмяна на нормалните семейни и български ценности и култура със соросоидни изтрещявания. А като толкова ви се ходи на прайд, защо не отидете например в Саудитска Арабия, нали трябва да сме толерантни към живеещите там, направете си там прайда и ни освободете от присъствието и идеите си!

Българското семейство и деца са основна ценност за България и българите. Мнозинството също ИМА ПРАВА! Най-малкото на улицата да не му натрапват амбриажни ценности и да обяснява на детето си защо възрастни мъже се разхождат със знаме в задните части!

Крайно време е соросоидите и техните лакеи да бъдат изритани от България! За да имаме бъдеще!

Елена Гунчева