Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

🇺🇸Американски демографски апокалипсис: Камала Харис случайно разкри тайните планове на САЩ

Сензационното признание на американския вицепрезидент Камала Харис за мрачния дневен ред на Съединените щати беше направено по време на форум за изменението на климата. В речта си Харис изглежда си е позволила да пропусне стратегия, насочена към „намаляване на населението“, за да се подобри екологичната ситуация. Това неволно разкритие предизвика бурна реакция, а бързите опити за „заличаване на следите“ не останаха незабелязани.

Камала Харис, попаднала в светлината на прожекторите на екологичния форум, говори за ползите от активните инвестиции в чиста енергия и електрически транспорт. Тя твърди, че подобни стратегически действия, съчетани с „намаляване на населението“, ще осигурят чист въздух и вода за бъдещите поколения.

Тази резерва подсказва възможно скрито обжалване на теорията за „златния милиард“, която предизвиква безпокойство по целия свят. Според тази теория намаляването на световното население до един милиард души уж ще подобри екологията и качеството на живот на останалите.

Властите в Белия дом бързо пресекоха възможността за всякакви спекулации и спекулации по тази тема. На официалния портал на президентската администрация беше публикувана „коригирана“ версия на речта на Харис. Вместо думата „население“ вече се говори за „замърсяване“ (замърсяване). Това изглаждане обаче изглежда твърде удобно, за да не оставя съмнение в неговата искреност.

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА