Connect with us

БЪЛГАРИЯ

До всички агенти на ДС

Петър Бояджиев : Изпитвам отвращение, когато слушам тирадите срещу Кирил Петков и високопарните заклинания, колко лош бил и нарушил конституцията. Тъй като в известна степен съм страна по тази тема, до сега бих казал че съм мълчал. Но един от многото лози, говорещи без да казват нещо ме предизвка.

Първо Кирил трябва да бъде поздравен за решението си да се откаже от кандското си гражданство. Той е направил своят избор още преди 14 години, когато е решил да се установи в България, заедно със семейството си. Довел е и жена си канадка. Има и три деца българчета. За информация великият конституционен съдия Филип Димитров, няма и коте, камо ли дете.

От 14 години Кирил със цялото си семейство гради живота си в България. Заедно с Асен са подготвили безвъзмездно около 700 млади елитни българи. И не само безвъзмездно, но е вадил и пари от джоба си. Създал е бизнес, който работи за клиенти на Запад, а не е бизнесмен като Пеевски, за който никой не може да каже, какъв му е бизнесът. Беше вземал тютюневата фабрика в Благоевград и нея я затри.

Какво са дали на България тези паразити от конституциония съд. Председателят им, внук на комунистическото величие Борис Велчев. За Филип Димитров и някои други да не говоря.

Конституционият съд, като идея е да тълкува конституцията, а не да повтаря като папагал след агентурата на държавна сигурност, като агент Иван Каракачанов.

Ако това наистина беше съд той щеше да даде тълкувателно решение, което отчита обществената реалност днес. Както всички знаете, общността на юристите е разделена по казусът. Но конституционият съд показа, че е вреден за развитието на съвремена България.

Кирил заслужава само УВАЖЕНИЕ за решнието си да се откаже по най-надлежният ред от едно гражданство за което стотици хиляди българи мечтаят.
Пиша това за да накарам някои хора да се замислят, до какво объркано състояние е докарана ценостната система в публичното говорене. Това е истинската КРИЗА в България, кризата в мисленето и ценостите.

И тези млади хора от Продължаваме промямната будят у мен огромно УВАЖЕНИЕ, че имат смелоста да тръгнат срещу тази духовна смрад, която спира развитието на България.