Connect with us

АНАЛИЗИ

КАК СЕ НАСАЖДА РУСОФОБИЯ, ОМРАЗА, СТРАХ ОТ РУСИЯ!

Американски прелести…
На евроатлантиците спешно им е необходимо руско зверство тук. Нещо като българска Буча. За да ни въвлекат във война срещу Русия. Затова са масираните бомбени заплахи срещу училища и ВУЗ-ове у нас. Без никакви реални доказателства вътрешният министър адресира атаката – от Изток.
Имах си хас…
Много по-логична обаче е американската следа в бомбените заплахи, отколкото руската. Атаките срещу учебни заведения, убийства на деца, това е американски патент. Точно сега, когато онлайн бомбаджии целят българските ученици, в САЩ, щата Тенеси, гр. Нашвил, 28-годишната транссексуална Одри Хейл застреля 6 души в училище, сред които и две деца на 8 и 9 години. А миналата година през май пък страната на неограничените възможности строши рекорд от 2012 г. – 19 деца и двама възрастни бяха ликвидирани от 18-годишен младеж гр. Ювелум, щата Тексас.

Американски прелести…

Разбира се, че ще бъдат набедени руснаците и специално Путин за бомбените заплахи в България. Толкова е удобно. И е толкова в стила на ЦРУ и на Зеленски, естествено. Директивата е да се насажда русофобия, омраза, страх от Русия.

Аз дори мисля, че това със заплахите е първата стъпка. Следващата е да се купи и обработи рускоезичен идиот да застреля една дузина дечурлига в някое школо. Да драсне Z и ето ти българска Буча. Престъпление под чужд флаг.

Западняшки патент, изпитан в Югославия, Ирак, Сирия, Либия, Украйна… И черешката на тортата – Северен поток, разбира се. Американският журналист Сиймур Хърш посочи за поръчител на този терористичен акт самия Байдън. Пропагандният ефект от престъпление под чужд флаг е гарантиран.

За какво им е на руснаците да бомбят български училища и ВУЗ-ове? Това не е в техен интерес. Това обслужва западняшкия фашизъм. Не руската правда. Руската правда се вижда вече и от слепите. Путин щади хората в Украйна. Досега да е изпепелил цялата държава. Има възможности. Но не. Напредва стъпка по стъпка с оръжия от миналото в интерес на врага.

Ако американците бяха на мястото на Русия, досега Украйна да беше радиоактивна пустиня. Бомби с обеднен уран. Великобритания официално го предложи тия дни. Като във Фалуджа в Ирак. Като в Югославия…
Русия няма интерес да настройва българското обществено мнение срещу себе си. Интересът на Запада обаче е да ни въвлекат в неговата война срещу Русия. Крайно наложително е да се изфабрикува руско зверство тук. Какво по-удобно кървище от избиване на деца?…

„Тълпа от хора няма никаква легитимност пред лицето на народа, който изразява себе си чрез своите избрани представители“, заяви Еманюел Макрон на 22 март съобщи вестник „Фигаро“. Виктор Янукович се оказа пълен неграмотник по време на майдана 2013-2014 г. Не се сети, че има и такава френска хватка. Маню преди време подкрепи тълпите в Иран, Беларус, Венецуела, Русия, Сирия, но тогава не спомена и дума за легитимните власти. Някой да не остане с грешното впечатление, че Макрон е двуличник, лицемер и дребен лъжец! Няма такова нещо!
.
Милен Милушев

Признак на тежък интелектуален дефицит е да определяш възгласа „Слава Украине!“ като проява на смелост и „достойна гражданска позиция“. Днес „Слава Украине!“ е писъкът на нагаждача, на подлизуркото, на използвача и на хамелеона, на всички онези, които са решили да компенсират липсата на качества с „активизъм“. Такива хора съзнават, че им липсва талант и се надяват, че посредством подобни политически коректни възгласи ще направят така желания пробив. Крещящите „Слава Украине!“ днес казват само едно: Моля ви, вижте ме, забележете ме, запомнете ме! И следващия път, когато раздавате постове, награди и грантове, не пропускайте да ме включите в списъка! Така че, не, за никаква смелост не става дума. Говорим за чист и неподправен конформизъм. При това на едно обидно елементарно ниво.

„Най-вероятно подателят на поредицата заплахи от подобни бомбени атаки е група от Руската федерация, която подкрепя военните действия в Украйна!“
АЙДЕ, БЕ!
Изфабрикувано – от кого? Досещате ли се?
„Цялата човешка раса ще бъде унищожена. Ще ви поставим на колене. Във всички училища в София има самоделни взривни устройства. И скоро те ще взривят всички вас. Смърт за държавата и цялото общество.“ Имейл с този текст е получен в редица училища в България.
.
Според отдел „Киберпрестъпност“ към ГДБОП заплахите идват от IP адрес извън България. В посочения в писмата Telegram канал пък има обширен манифест, прокламиращ омраза срещу човечеството и децата (пак внушения и всяване на страх, но само за лековерни и поддаващи се на подобни влияния хора!). Целта е да ни държат в постоянно напрежение и страх!
.
Според бивш служител на отдел „Киберпрестъпност“ целта на заплахите отново е всяването на паника и страх, като тя е била постигната.
.
„Най-вероятно подателят на поредицата заплахи от подобни бомбени атаки е група от Руската федерация, която подкрепя военните действия в Украйна!“
.
Еха! Кога и как пък мигновено го разкриха?! Само че ние знаем добре кои са царете на подобни внушения и манипулации!
–––-
Проф. Здравко Райков: Да си спомним речта на Байдън във Варшава, когато говори за „изключителна бруталност“ на руските сили, извършили престъпления срещу човечеството, за това, че те „използват изнасилването като оръжие за война“, бомбардират жп гари, родилни домове, училища и сиропиталища. И наистина подобни престъпления има днес на украинска територия, но ги извършват УКРАИНСКИ! военни и чужди наемници с промити от нацистка пропаганда мозъци. Извратени умове на украински манипулатори и техни съветници-англосакси създадоха мита за изнасилване на деца от руски войници. А най-вярното доказателство, че това е поредна дезинформация на украинския режим и Запада е фактът, че украинският омбудсман, който я тиражира в публичното пространство – Людмила Денисова, спешно бе уволнена с решение на украинския парламент. Причината – разпространяване на лъжливи новини за издевателства и изнасилвания на непълнолетни на териториите, които не са контролирани от Украйна!

ЛЕСНО Е ДА СТАНЕШ ЗА СМЯХ И ЗА РЕЗИЛ

Тъпата Фандъкова се опита да прекрати шествието на Безсмъртния полк и разпореди полицията да разпръсне участниците в демонстрацията. Полицията се направи, че не е разбрала заповедта на тая семпла женица.

Съгласно разпоредбите на Закона за събранията, митингите и манифестациите при прекратяване на мероприятието, участниците са длъжни да се разотидат, а полицията да предприеме необходимите действия за непровеждане на шествието.

Любо Кольовски

Да забраниш на някого да почете паметта на близките си, е меко казано ненормално. Изгледахме коронацията, а парада – скрит ? Що ?

Невежата женичка не беше ли учителка по руски език преди да стане кмет? Демек, завършила руска филилогия русофобка??? Това не е ли нон сенс? Или просто „пребоядисана корупция“…….

Колко дребен трябва да си?

Защото нито американски джендъри и техните производни са се били на Шипка и под Плевен, нито наследници като състезателката по батут подскачащата неофашистка Бербок и Шолц от Германия, нито онази, дето трябва да отговаря за престъпната история с ваксините…. А точно тези, същите тези руски хора, паметта за подвига на които днес забрани една учителка ПО РУСКИ ЕЗИК ??? НАРОДЕ???

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ