Connect with us

АНАЛИЗИ

ПРАВИТЕЛСТВОТО СРЕЩУ НАРОДА СИ

Войната започна и то на управляващите срещу българския народ! От четвъртък ни забраняват да посещаваме редица обществени места без зелен сертификат. Тези заведения, които не се съобразят, ще бъдат затворени. Подобна наглост и явно престъпление срещу гражданите на България не трябва и няма да останат безнаказани.

Как си позволява този случайник, който дори не е избран от българските граждани, а назначен по препоръка от Козяк, от Президента Радев, да дискриминира българите по признак лично и здравословно състояние? Тая държава да не е на баща му!?! Как си позволява да казва кой да посещава магазините и кой да не бъде допускан?!?

Вие осъзнавате ли какво означава през няколко дена да Ви бъркат с пръчки в носовете? Колко време ще издържите, преди да заболеете точно от тези интервенции? Колко време ще издържите на това безумие! Да посоча, че и деца над 12 години ще бъдат подложени на този откровен медицински фашизъм.

Не можаха да ни накарат да участваме доброволно в медицинските им опити. Сега се опитват да ни принуждават, КАТО НИ ЛИШАВАТ ОТ ГРАЖДАНСКИТЕ НИ ПРАВА, гарантирани от Конституцията и редица международни актове. С една хартийка, наречена заповед на МЗ, суспендират Конституцията ни! И това Радев не само го позволява, но и го насърчава. Ще ми катери той баирите, а нас ще ни кара да се ваксинираме насила и да ни бъркат постоянно в носовете! Хора, осъзнайте какво става и как ни продадоха!

Този път съпротива трябва да има. Не само от бизнеса, на който ще му се наложи да затвори поради липса на клиенти. Всички трябва да се съпротивляваме по всякакъв начин срещу това нарушаване на свободата и демокрацията. Нямат срам! Нямат уважение към нас! Забравят, че са слуги, а не господари!

Аз съм срещу абсурдните мерки и ваксините. Днес се оказва, че заради това, че съм казала, че България е земята на българите, „Шалом“ е подал сигнал срещу мен. Да напомня ли в коя държава най-много се настоява за ваксиниране и мерки? Да напомня ли кои искат да управляват България!?! Помислете за причините и повода. За истинските причини да съм неудобна! Изводите си ги правете сами!

Всички трябва да се обединим и да се съпротивляваме. Само заедно ще се спасим от това безумие!

Елена Гунчева