Connect with us

СКАНДАЛ

Защо ли десните партии истеризират присъствието на Митрофанова в парламента и водят „пуническа война“ с Русия?

Защо от ГЕРБ искат президентът на Украйна да отправи видеообръщение към новите народни представители?

Защо и пред кого се доказват евроатлантическите ни трубадури?

Ето защо:
Едни – заради гузната си съвест с построяването на „Турски поток“ на българска земя с държавни милиарди. Колко са им ГАЗПРОМ-ските комисионни и опростените от Кремъл дългове, само те си знаят. Пък и не е политкоректно, неприлично е да ги питаме.

Други – заради щедро платени ангажименти от външни донори. В миналия парламент от 67 депутати на президентската партия – 22-ма бяха обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация „Америка за България“. 13 идваха от „Харвардските курсове“, финансирани от фондация „Америка за България“, 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация „Америка за България“, 24 лица – бизнесмени или служители на НПО-та, формално обвързани с предните лица…

Трети – заради милионната субсидия от горната фондация, а и заради бутикови електорални резултати, които могат да им спрат задокеанското кранче. А закъде без зелена валута? Как ще оцелеят на борсата адвокати с отнети адвокатски права и без ден трудов стаж извън парламента?

Не знаете ли отговорите, търсете парите.

Сherchez l’argent

Там е зарито кучето.