Connect with us

ФОКУС

Това за което говори Ердоган са териториите от плана ,,Ислямска Дъга,,

Това за което говори Ердоган са териториите от плана,, Ислямска Дъга,, или,, Зелен диамант,, на САЩ и Турция от преди 50 години но е все още актуален и разширен обхваща вече и ЕС огледайте се просто……

– най големият кошмар за САЩ е доброжелателно то сътрудничество между Русия и ЕС….
Кой евакуира и натисна военнопрестъпниците от Сирия да бъдат приемани като бежанци в ЕС, а кой контролира и насочва потока им – от където е видно сътрудничеството на Турция и САЩ в плана за унищожаване, ислямизиране на ЕС и превръщането му в халифат… .
Редица ЕС лидери бяха манипулирани отначало поединично (за да няма съпротива с най кървавите и несправедливо случки по време на октомврийската революция така убедиха и банкерите както и най богатите личности на планетата да треперят ужасени и да им сътрудничат) от САЩ.
Чрез турската заплаха описана по най ужасяващи начин за да получат пълната им подкрепа за ЕС халифат (в разпалените им фантазии беше поставена дилемата най кървавото и ужасяващо от октомврийската революция и други подобни революции или един лекичък неусетено контролиран халифат).
За мен халифата не може да бъде плавен и контролиран от САЩ и ЕС когато натрупа нужната маса, особено при яростната му подкрепа от Турция и целия ислямски свят.
За сега плана е ограничен до войната на утробите както я нарече Ердоган и укрепване структурите на ислямското войнство в ЕС и подменянето им с ръководни структури от най големия и яростен лагер за ислямисти на ЦРУ в Албания и Косово но само до натрупването на критичната маса ислямист.
Моля отговорните органи и структури да уведомят службите за сигурност във ЕС…. …