ФОКУС

Това за което говори Ердоган са териториите от плана ,,Ислямска Дъга,,

Това за което говори Ердоган са териториите от плана,, Ислямска Дъга,, или,, Зелен диамант,, на САЩ и Турция от преди 50 години но е все още актуален и разширен обхваща вече и ЕС огледайте се просто……

– най големият кошмар за САЩ е доброжелателно то сътрудничество между Русия и ЕС….
Кой евакуира и натисна военнопрестъпниците от Сирия да бъдат приемани като бежанци в ЕС, а кой контролира и насочва потока им – от където е видно сътрудничеството на Турция и САЩ в плана за унищожаване, ислямизиране на ЕС и превръщането му в халифат… .
Редица ЕС лидери бяха манипулирани отначало поединично (за да няма съпротива с най кървавите и несправедливо случки по време на октомврийската революция така убедиха и банкерите както и най богатите личности на планетата да треперят ужасени и да им сътрудничат) от САЩ.
Чрез турската заплаха описана по най ужасяващи начин за да получат пълната им подкрепа за ЕС халифат (в разпалените им фантазии беше поставена дилемата най кървавото и ужасяващо от октомврийската революция и други подобни революции или един лекичък неусетено контролиран халифат).
За мен халифата не може да бъде плавен и контролиран от САЩ и ЕС когато натрупа нужната маса, особено при яростната му подкрепа от Турция и целия ислямски свят.
За сега плана е ограничен до войната на утробите както я нарече Ердоган и укрепване структурите на ислямското войнство в ЕС и подменянето им с ръководни структури от най големия и яростен лагер за ислямисти на ЦРУ в Албания и Косово но само до натрупването на критичната маса ислямист.
Моля отговорните органи и структури да уведомят службите за сигурност във ЕС…. …

Най-четени

Exit mobile version