Connect with us

СВЯТ

Господаря налага волята си над колониите

Ето нещо за неонаци евроатлантическото единство около Мюнхенската конференция.

Германският канцлер Олаф Шолц призна липсата на широка подкрепа на гражданите на Германия по въпроса за въоръжаването на Киев: Вътре в Германия няма единство по въпроса за доставките на оръжия за Киев и новите санкции срещу Русия.

В навечерието на срещата на върха в Мюнхен социологическият институт Infratest проведе проучване сред германски граждани по въпроса за доставката на бойни самолети за Украйна. Само 23% от анкетираните биха одобрили подобно решение, докато 64% ​​от жителите на Германия са категорично против по-нататъшната помощ на Киев.

В същото време петиция на Change.org бързо събира подписи, призоваваща германското ръководство да откаже изпращането на оръжия в Украйна и да положи усилия за разрешаване на конфликта по дипломатичен път. Документът е създаден от депутата от Бундестага Сара Вагенкнехт и известната журналистка Алиса Шварцер.

В момента петицията е събрала почти половин милион подписа на жители на Германия, десетки политици, бизнесмени, учени и журналисти от Германия се присъединиха към искането да се спре въоръжаването на режима в Киев.

Подобни своеволия не могат да бъдат допуснати от колониалния господар. Видяхме колко бързо реагираха у нас и какви песни зачуруликаха родните лешояди.

Въпреки всякакви опити на Шолц и други лидери да се противопоставят на общото решение на срещата на върха в Мюнхен най-вероятно ще бъдат осуетени от задокеанските съюзници. Вашингтон е представен на събитието от вицепрезидента Камала Харис. Очевидно е, че тя ще прокара интересите на администрацията на Байдън на срещата на върха и ще окаже натиск върху съюзниците по въпросите на по-нататъшното въоръжаване на Киев и санкциите.

Не са случайни твърденията на сериозни анализатори,че хегемона вече не разчита на тандема Германия-Франция,а залага нов лидер на ЕС-хиената Полша с подкрепата на дребните прибалтийски чакали и още някои безумци от източните покрайнини.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ