Connect with us

СВЯТ

Лицата на неофашизма платени от западните служби

‼️Майдана има много лица!

‼️Ето ги и тукашните „независими“ „про-европейци“(американци).

‼️Ей тия дето развяват УСа знамена на „Фонтана“ утре ще викнат ония „бежанци“ дето шестваха преди няколко месеца в София да искат военна помощ за Зеленски, за да спретнат пуч и гражданска война за някой и друг подхвърлен долар от една фондация!

‼️Тия същите толкова силно се „борят“ с Путин, че искат да има руска газ с 30% по скъпа и платена в рубли от „МЕТ Енерджи“, а не същата такава но 30% по-евтина без посредници и по договора ни с „Газпром“.

‼️Началниците на тия докараха „Булгаргаз“ за 6месеца от печелившо предприятие с 60мил. Печалба, до предприятие с дълг от 500мил.!
‼️Управлението им през тия 6 месеца докара Йоцов, който пък е бивш служител на „МЕТ Енерджи“ и подписва с тях този убийствен договор.

‼️Заради такива като тези се отпусна заем на „Булгаргаз“ от 800мил. Народна пара, защото е в състояние на ликвидност и са
застрашени лицензите му за търговия с газ на териториите на България и Гърция!

‼️Същите тези искат България да купува от посредници и посредници на посредниците скъп Втечнен газ от САЩ, който е закупен пак от Русия!

‼️С две думи тия дебили 33 години подскачат и крещят с една едничка цел да унищожат България! Техният гуру и командир Иван Костов разпродаде и съсипа икономиката и селското стопанство, тия искат и държавата да продадат… Ама иначе са „демократи“ и „евроатлатици“ с „ценности“ и се борят с ….Путин!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ