Connect with us

ВОЙНА

⚔️Шок и Ужас на Запад: тактиката на руската огнена топка всява страх и паника

Огромното огнено кълбо, което се появи край Маринка, е резултат от нова тактика, използвана от руските части и предизвика страхопочитание и ужас на Запада. Британските таблоиди днес са пълни със заглавия за скорошен метод на водене на война от руската армия, който се използва активно напоследък.

Този метод се основава на използването на стара съветска или пленена техника, която се използва като „камикадзе“ от опитни танкисти.

Танковете имат два основни подхода за битка.

Първият е стрелба от защитени позиции, а вторият е директен огън, при който екипажът се движи директно към предната линия.

Въпреки това, като всички военни, танкистите имат творчески ум, което им позволява да нанасят сериозни щети на врага.

Така се случи и близо до Маринка, където руският екипаж беше изправен пред задачата да унищожи крепостта на противника, който пречеше настъплението на нашите войски.

Решението, взето от нашите бойци, е поразително по своята изобретателност. Заловен Т-54 с „TNT изненада“ на борда беше пуснат по предварително проучен път, който успешно достигна целта.

Всички опити на врага да го спре бяха напразни и когато колата се приближи до вражеската позиция, тя избухна, унищожавайки всичко в радиус от няколкостотин метра.

Според докладите общото тегло на „подаръка“, даден на врага, е около шест тона.

Според информация на британското издание Daily Mail Т-54 се е управлявал с дистанционно управление.

fiatimes.com/wp-content/uploads/2023/06/20230620_185529.mp4

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА