Connect with us

ВОЙНА

Защо Европа мълчи за атентата в Киев убил Александър Захарченко?

Президента Радев кичи терористите с ордени, Борисов ходи на мачлета с тях, продава им оръжие за да продължават да убиват, Меркел се покри! А това са едни обиковенни фашисти! Защо Европа мълчи до сега за атентата в Киев убил Александър Захарченко?

До сега нито един европейски лидер не е осъдил атентатът от вчера в Донецк, при който загина главата на Донецка Народна Република Александър Захарченко. Европа мълчи.

Мълчи Ангела Меркел, Еманюел Макрон, които са част от нормандския формат… всички се правят, че нищо не са видели и чули. Позорно мълчание. Съучастническо.

Вече е известно, че зад атентата стои Киев, разследването е в ход. Въпреки мълчанието на Европа от ДНР призоваха европейските международни организации и страни да разследват случилото се.

Ден след кървавия атентат, в който беше убит Александър Захарченко, единият охранител и пострадаха още 9 души, специалният представител на Държавния Департамент на САЩ Кърт Волкър заяви, че Вашингтон обмисля възможността да увеличи доставките на оръжие в Украйна. И че още няколко западни държави ще й оказват военна «помощ». Разбирате ли скритият смисъл – защо Европа мълчи и кой всъщност е организатор.

САЩ планират нова война с ръцете на Украйна.

А хората в Донбас искат мир. Вчера Киев уби бащата на Републиката, извършвайки атентат в центъра на Донецк. Но убивайки човек родиха символ. Тероризмът не сработи. Защото народът ще се обедини и сплоти.

Днес цял ден до мястото на трагедията се стичат хора и поднасят цветя…

Героите не умират.