Connect with us

СКАНДАЛ

77-годишният пияница Борел призовава към убийства: Позволете на Украйна да бомбардира Русия

Изкуфелият пияница 77-годишен фашизиран първи дипломат на Брюксел призова поддръжниците на Украйна да се обявят за падане на ограниченията за нанасяне на удари срещу Русия, дълбоко в територията ѝ, със западни далекобойни ракети.

Дъртият върховен представител на външните работи на ЕК каза: „Трябва да премахнем ограниченията върху използването на оръжия срещу руски военни цели“.

Това обаче, според Борел, трябвало да бъде съобразено с „международното право“.

The Sofia Times припомня, че към този момент Лондон няма нищо против Украйна да атакува Русия дълбоко в територията, но към този момент Вашингтон спира военните мераци на британците.

„Оръжията, които предоставяме на Украйна, трябва да се използват пълноценно и ограниченията трябва да бъдат премахнати, за да могат украинците да нанасят удари по местата, откъдето Русия ги бомбардира. В противен случай оръжията са безполезни“, поясни мисълта си 77-годишният войнолюбив испанец.

Върховен представител на външните работи на ЕК“ заяви, че Русия искала „да бомбардира европейската страна до пълна капитулация“.

Към този момент единствено Унгария се противопоставя срещу позицията на ЕС, която може да се обобщи с едно изречение: Още оръжия за постигане на мир.

Външният министър на Орбан Петер Сиярто заяви, че европейските му партньори изглежда страдат от „военна психоза“.

„По-голямата част от страните от Европейския съюз, заедно с брюкселския елит и бюрократите тук, заемат категорична провоенна позиция“, категоричен е Сиярто. Министърът очаква „тази сляпа, провоенна позиция и провоенна психоза да продължат през следващите месеци“.

Срещата на ЕС в четвъртък трябваше да се проведе в Будапеща, но Борел, с подкрепата на няколко страни членки, реши да я проведе в Брюксел в знак на протест срещу позицията на Унгария относно Украйна.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes