Connect with us

СКАНДАЛ

Радев изпрати в Украйна оръжие за 1 млр. за убийство на деца и мирни граждани

《За часове отпушиха целия износ на българско оръжие за над 1 млрд. евро, Радев да каже къде е изпратено》

Днес, служебният кабинет на Радев одобрява рекордните 250 сделки за над 1 млрд. евро за абсолютно същите дестинации и фирми, които бяха и през април, но в пъти по-малко.

Президентът е символ на политическа наглост. Нека сега отговори на „българите и левите хора“ къде изпрати днес българско оръжие. Да не се крие зад нефелния си министър, а да излезе и да повтори като мъж и държавен глава опорката, която изфабрикува и набиваше месеци наред, за да сваля правителството.

И го извърши лично и през кръг от говорители около президентството и от ГЕРБ. Гледайте го какво прави, а не го слушайте. И го питайте кой, където го види същите въпроси, които задаваше то, пише Калоян Методиев.

Бившият началник на кабинета на президента Румен Радев Калоян Методиев призова във Фейсбук държавният глава да каже къде е изпратил днес българско оръжие и да не се крие зад служебни министри.

„Излизат редица разкрития къде отива българското оръжие и аз недоумявам как министърът на икономиката ще обясни на българите и на левите хора, че българското оръжие подхранва този конфликт“, заяви Румен Радев на 27 април.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ