Connect with us

СКАНДАЛ

Западните служби активизираха троловете си!

10 стотинки била цената за един тролски коментар под публикациите на Възраждане.

Мислех си, колко коментара трябва да напише един т.нар „марионетка-трол“ (агент-предател), за да си плати утре тока, да си купи хляб, сирене, месо или да излезе на заведение, да отиде да види родителите си и т.н.

Много… навярно хиляди?!? Виждам, че са хиляди по хиляди, но продължавам да се питам какво стои зад цената на тези 10 стотинки? Питали ли сте се, когато някой ви дава нещо наготово, какво всъщност ви отнема? Честта? Достойнството?

Свободата? Вярвам, че дълбоко в себе си всеки от нас знае стойността на думите „чест“ и „свобода“. Научил ги е в битките, които води сам през години. Понякога са битки на оцеляване, друг път морални или нравствени, но винаги продължаваме напред.

🔸 10 стотинки ли струва днес честта на един българин, който се обръща срещу друг българин?

🔸 10 стотинки ли струва човешкото достойнство да ти отнемат правото да се трудиш и развиваш в уредена страна?

🔸 10 стотинки ли струва свободата на този, който днес стои затворен в някоя кутийка от един режим, който му хвърля трохи, за да се охрани с още повече?

🔸 10 стотинки ли струва 🇧🇬 БЪЛГАРИЯ, българино, тебе утре фашисткият режим на ПОДмяната ще те прати на бунището на историята, защото вече си му непотребен?

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.