Connect with us

СКАНДАЛ

Тръбите, по които текат кюлчета към шкафчето на Бойко, са огромни, вижте ужаса в енергетиката!

Пиар анализаторът Диана Дамянова предупреди, че докато партиите се карат, тръбите, по които текат златни кюлчета към чекмеджето на Баце, работят на пълни обороти.

Вижте коментара на Дамянова, много близка до петролния бос Валентин Златев:

Нов жанр в политическия ПР. „Излагане на проектокабинет на площада“.

Лицето Борисов достига до неподозирани върхове. Ще ви дадем един кабинет на площада, просто ей тъй – за да го погледате, пък после ще ви върнем мандата.

Наистина, след изчитане на проектосъстав на Министерски съвет от листче по телевизора, представянето на друг несбъдващ се проектосъстав на кабинет на плочките пред президентството е логичен завършък на втория мандат.

Но не бива да се разсейваме! И следва да забелязваме:

Докато т.н. протестни партии си играят на „на ти куклите, дай си ми парцалките“ и се държат като разделено семейство без брачен договор, то откъм задния вход на разграбвания от ожесточеното семейство апартамент, наднича лицето Борисов с цялата си прелест.

И ако си мислим, че сме го отстранили от властта и от кранчетата, то дълбоко грешим. И това , което става в енергетиката, е едно от доказателствата.

Тръбите, по които текат кюлчета към шкафчето, са огромни и съвсем не са прекъснати.

И докато ние дърпаме „общото си детенце“ с риск да го разкъсаме, то мафията съвсем, ама съвсем не спи. И е готова да раздере със зъби и нокти нашите крехки завоевания.

Горенето на всички мостове помежду ни само и единствено облагодетелства Борисов и мафиотските му кръгове. Иначе, от взаимното очерняне губят всички замесени.