Connect with us

ПОЛИТИКА

Знаете ли, че имаме вицепремиер отговорен за електронното правителство?

Знаете ли, че имаме вицепремиер отговорен за електронното правителство? Сигурен съм, че знаете, но каква работа е свършил е по важното…

За толкова години откакто се говори да се дигитализира и въведе електронна комуникация, между държавни и общински институции са похарчени над 2 МИЛИАРДА лева…Не, малка сума, нали?

Е грандиозният успех, с който се гордее Томито Дончев от ГЕРБ е частичното премахване на свидетелството за съдимост..Това е единственото което, е направил за години..

А, знаете ли, че според изборният кодекс изборите отдавна трябваше да дават възможност и за електронно и машинно гласуване?

Е, Барни Ръбълът на правото, Дани бой някакси случайно зачеркнал разходите по това перо в бюджета за догодина и вместо да гласуваме като в белите държави, изборите през 2019 ще бъдат по старата схема „Ние гласуваме, тия ни лъжат, че ни броят бюлетините и накрая си пишат каквото решат в протоколите…“.

Това е голям скандал и сигнал, че Томито Дончев не си гледа работата, както и всичко останали министри от кабинета ББ3..

С искрени мечти за ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР!