Connect with us

ПОЛИТИКА

ПОТРЕСАВАЩА НАГЛОСТ! ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИТЕ – ДОКАТО НАРОДА СЕ ВДИГНА НА БУНТ

Заплатите на депутатите и министрите ще бъдат увеличени с повече от 100 лева в началото на декември!

На фона на всичките бунтове в цялата страна новината звучи малко шокиращо и нагло, но както знаем за нашите народни представители и министрите на Борисов и ПатрЕотите това са нормални неща.

Според тях проблем няма, защото средната работна заплата в страната растяла, а всички протестиращи и онези, които затварят пътища и магистрали са наркомани и лумпени.

Ясно е, че депутатите и членовете на кабинета нагло и безцеремонно се гаврят за пореден път с народа и явно забравят факта, че дори и полиция и жандармерия не може да спре вече народа.

Според запознати именно това са изчаквали да се случи днес сутринта от Бунтовният Комитет, когато се обърнаха към Бойко Борисов, че очакват да увеличи за пореден път нещо, за да обявят Бунт в който да се свали цялото правителство и парламента.

Припомняме че за 19.11 от 18:30 часа е обявен масов всенароден бунт в цялата страна, който вече е заявен в над 15 града на България, а бунтовните комитети в останалите градове все още уточняват местата където ще се събират хората.