Connect with us

ПОЛИТИКА

„Абитуриентски“ страсти 2023г.

Нашето Марче Габриел стана посмешище за цяла Европа „хубава работа, ама Хаджидимововска “. Леко глуповатата еврокомисарка с големи амбиции но бедни възможности, тръгна към София да става премиер ! Дотук добре, но Марчето не прецени защо Бойко я вика !
В последствие когато и се зачервиха колената от търкането на политическият килим в спалнята на Бойко , тя пророни сълзица че била употребена ! Сега щяла само да остане „политически ангажирана домакиня“. Сбогом Брюксел!! Още не седнала на стола Хаджидимовската бюрократка поиска главата на Гешев. Много груба грешка !! Поведе се по командите на Борисов щедро оплождащата всички в ГЕРБ мутра .

Същевременно Габриелката не само успя да съживи свои стари видеа в пространството как срича английски , припомнихме си умствените и запъртъци като – „вертикална и хоризонтална интеграция “ но тя успя и да изкара нелицеприятни факти за работата си в Брюксел.

Бивши нейни подчинени изкараха факти каква гаднярка била , как ги карала да и пазаруват цигари и перат прането а който се противял го наказвала и уволнявала … Марчето също припомни на българският народ как с помощта на лабораториите на мъжа и Франсоа Габриел. , Боко изби животинките на хората и така напълно ликвидира овцевъдството и говедовъдството в България .. Естествено чрез Лилето Павлова, семейство Габриел получи 50 млн. евро за фалшивите резултати.

Но тук в България Гешев се оказа твърд орех за Бойко и противници. Върна се от САЩ и направи изявление. Спокойно, уверено и със самочувствие контраатакува Борисов, Радев и други. Нямаше вид на изплашен от искането на Габриел да го уволни. Явно не блъфира.

Главният прокурор атакува Борисов директно, а Радев косвено. Предложението на Борисов да го прави посланик подсказва, че босът на ГЕРБ играе в комбина с президента. Нинова пък явно подочула нещо смущаващо и набързо се смота от хоризонта. Отказа да играе в схемата на Борисов. Много й се искаше да бъде „резервна гума“ в бъдещо правителство , но за съжаление е в същата позиция като Борисов. Като политик най-хубавото не й предстои !! То отмина безвъзвратно.. В ужасно глупава позиция пък изпадна Сарафов. Не че блести от елементарна интелигентност (това между другото постоянно е изписано на лицето му )..

Той се оказа със някакви забавени умствени реакции и все още не разбрал, че пейзажа се е променил чувствително и бащицата Борисов, няма да го сложи на стола на Гешев. И стана тя каквато стана !! Заместник прокурор дава главен прокурор на прокурор ..Трудно е за обясняване особенно пред чужденците ( пак се изложихме ) Но на фона на това че в НАТФИЗ откриват паралелки за прокурори от догодина защо пък не !

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА