Connect with us

ПОЛИТИКА

Тази „професионална усмивка“ на снимката подарява българско имущество на убийците

И СВИРЧЕВ НАЧЕЛО…

Видният отвсякъде депутат Свирчев предлага да изпратим 100 бронетранспортьора от МВР на Украйна. Нито дума не се казва дали възмездно или безвъзмездно, но като знам как дъбълите смятат държавата за бащиния, нищо, че са половин шепа плужеци, вероятно ще е дарение. Лично аз не съм видяла МВР в някаква акция, изискваща бронирани автомобили, но явно някъде някога има такива. Та Свирчев ги е намерил и щедрата му душа е решила с чужда пита помен да прави. Защото, да си го кажем честно, скоро на неговите любимци ще правят помен. Заедно с цялата западна техника, която САЩ и ЕС изсипаха на наркоманизирания шут.

Интересно как евроатлантиците щедро раздават българско оръжие и техника. На практика за тях са гласували незначителна част от българския народ, а и част от тези, които са гласували, не искат България да дава оръжие на Украйна и да остава съвсем беззащитна. Убедена съм, че ако стане война, Свирчев първи ще сложи памперс и ще мине в нелегалност или направо ще се примоли на Козяк да го спасяват оттук. Ние да му мислим!

И патриотичният български народ се възмущава из фейсбук. Гледам ентусиазмът, клетвите и въодушевлението за знамето на пилона на Рожен. Хиляди българи ще се изсипят там. Щот било патриотично. А на мен ми се иска поне толкова, колкото ще са на събора, да отидат пред парламента и да не си тръгват, докато депутатите не вземат решение да не се оказва никаква помощ на Украйна. Това е българското! Това е патриотичното! Ама кИфтета, бира, песни и танци са по-български от това да не позволиш Родината ти да бъде въвлечена във война!

Както веднъж казах, ако искаме истински голям народен протест, трябва да наемем Азис, Галена, да отворим по Витошка безплатна скара и бира и тогава да призовем народа да защити България….

Елена Гунчева-Гривова

* Заради майтапа си представете заглавие на снимката: „Мобилизират Свирчев за Източния фронт!“…..

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА