Connect with us

ПОЛИТИКА

Уродливото антибългарско правителство на войната, сглобено от генералгубернатора е на пързалката

Днес е един добър ден за България, защото уродливото антибългарско правителство на войната, сглобено от генералгубернатора е на пързалката.
Станахма свидетели как управляващите мандатоносители избягаха от работа в знак на протест срещу собственото си управление. Въпреки, че собствено управление на ППДБ с ГЕРБ е оксиморон.
Напрежението в престъпното мнозинство нарасна.След като покрай прокурорските драми дни наред мълча, Борисов стана особено активен и втора поредна сутрин се плашат взаимно с Кирил Петков за сглобката помежду им.
В изказването на Борисов днес обаче на преден план изпъкна споменаването на едно име, със славата на непоклатим борец срещу шарлатаните от „Продължаваме промяната“.Борисов пак извади Делян Добрев на бойното поле – депутата от ГЕРБ, който удържа думата си и не подкрепи кабинет с мандата на ПП-ДБ.
„Те правят всичко, което Делян Добрев предупреждаваше и сега искат да командват и парламентарната ни група“, подхвърли Борисов пред парламентарните репортери.
„Ще има декларация и решение“, каза Христо Иванов, след като излезе от срещат на коалицията ПП-ДБ, която се състоя в централата на ДСБ в София. Иванов не отговори дали ПП-ДБ излизат или остават в управлението. По думите му се решава съдбата на това какво ще се случва с управлението.
Днес е труден ден за генерал-губернатора.

Подобна власт не може да е полезна. За съжаление Делян Добрев вероятно е прав, че ППДБ умишлено декапитализират енергетиката, за да я продадат на безценица и се мъчат да фалират БЕХ. БЕХ е цялата държавна енергетика на България. Фалит на БЕХ е равносилно на фалит на държавата.

Прав е днес и президентът Румен Радев: „Курсът на новото правителство е да тласка България все по-близо до войната. Не считам, че е уместно политици със скромна електорална подкрепа да говорят и да поемат такива тежки ангажименти от името на България“.
Точно днес чухме и признание от Обама:
Много рускоговорящи в Крим подкрепиха идеята за присъединяване на полуострова към Русия през 2014 г. и някои страни в Европа разбраха това,призна със закъснение, бившият президент на САЩ Барак Обама в интервю за CNN в четвъртък.
„Украйна по онова време не беше тази Украйна, за която говорим днес, в Крим имаше много рускоговорящи и имаше разбиране за идеите, които Русия представляваше. Дори в украинския парламент имаше поддръжници на Русия, а политиката вътре в Украйна беше по-сложна“.

Кирчо поиска гаранции от Борисов и заплаши с оставка на кабинета, като най-позорното е, че постави като условие референдума на „Възраждане“ за Еврозоната. Пълен слугинаж:
– Общ борд за назначение на регулаторите
– Да се спазва вече одобрената обща законодателна програма
– Пътна карта за съдебната и конституционната реформа
– Реформа в службите
– Съгласуван закон за антикорупционната комисия
– Преработка на Изборния кодекс
– Обща позиция за законността на референдума на „Възраждане“

Там е работата,че тези крамоли са за пред очите на тъпоглавия български народ, който в болшинството си, му дреме на оная работа,към какво го бутат невръстениците от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС!!! А онези чудовища от посолството в никакъв случай няма да позволят да се разпадне франкенщайнското правителство, преди да ни е набутало в месомелачката на войната в у$райна!!!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА