Connect with us

ПОЛИТИКА

Нинова яхна лявото, напълни си джобовете и го унищожи с кеф!

БСП понастоящем е вече напълно неразличима от дясно-либералните партии у нас, на които от „Позитано“ пристанаха, заплювайки всички принципи, в които левите хора у нас вярват. Това, както и редица други проблеми, сред които неадекватната кадрова политика (включваща подмяна на опитни социалисти с кадри от ДСБ и СДС), плачевните партийни финанси и позорното правителство, в което участва партията на Нинова, забиха последните пирони в ковчега на БСП.

На предстоящите избори БСП ще влезе в Народното събрание, но никога повече няма да има достатъчна тежест, че да бъде сериозен фактор в българската политика.

Остава въпросът – какво идва след съсипаното БСП!?

Има сериозна опасност лявото да се узурпира от ляво-либералите и/или радикалните троцкисти, които опорочиха тази част от политическия спектър и на Запад.

Вече има опасни индикации и раздвижване в левите среди, които говорят, че това, което можем условно да наречем „Война за лявото наследство“, ще бъде изключително жесток и бурен процес. Появиха се нови герои със съмнителни биографии и мотиви, както и, разбира се, други, които са известни преди всичко с безпринципните си коалиции и това, че яхат всяка кауза, политика и идея, за да извличат дивиденти.

Очевидно е, че западните куратори на България не биха имали интерес у нас да се консолидира сериозно ляво, нито политически, нито идеологически и философски, защото това може да застраши властта им над страната, както и методите, чрез които родни и чужди едри капиталисти експлоатират българския трудов народ, както и наличните активи и ресурси на България.

Едно истинско ляво, което да защитава правата на хората на наемния труд, което да повдигне въпроса за собствеността на стратегически икономически обекти, както и да прекрати безумната политика, която ни тласка към война с Русия, а потенциално и с Китайската народна република, не е в интерес на САЩ и други западни сили, както и местните им слуги.

Ето защо не е изненадващо, че вече има сериозни индикации за появата на контролирана левица. След като БСП, която дълги години запушва левия вот, за да не отиде той при по-радикални сили, вече не е фактор, за САЩ отново изниква тази опасност. Как да направят така, че бившите избиратели на БСП и другите социалисти и комунисти да не родят нови и по-опасни политически или неправителствени проекти?

Много просто! Като използват изпитаните си на Запад тактики и методики, а именно чрез създаването на опитомена и пост-модернистка левица, която няма да защитава трудовия народ и националния суверенитет на България (защото как ще имаме социална еманципация без национална?), а ще се занимава с насаждане на допълнително обществено разделение, хаос и фалшиви проблеми. С други думи, не правата на пенсионерите или да кажем на хората, които преживяват с по 600-700 лв на месец, а специфични малцинствени групи, чиито интереси са далече от интересите на първите.

Западният почерк е очеизваден тук! Появяват се всякакви мними „леви“ и „прогресивни“, чиято задача е не друго, а допълнително да засилват американското влияние в България, привнасяйки на родна почва жестокия опит на глобалистко-троцкистки секти, известни зад океана от много близкото минало.

И когато тази опасна тенденция се съвмести и с политически съюзи с провалени политици в лявото пространство, се получава не особено обещаващ материал, който обаче заплашва да раздели още повече лявото пространство и да го подчини на интересите на геополитическите фактори.

Извинете, но що за ляво е това, което ще си мълчи удобно или дори ще пляска на неонацисткия режим в Киев!? Ясно е, че БСП, която продаваше пряко или косвено оръжия, не е цвете за мирисане. И БСП ще плати историческата цена, превръщайки се в маргинална политическа сила. Но не може да се връзваме и на всякакви знайни и незнайни дами и господа, които искат да спекулират с думи като „ляво“, „прогресивно“, „социално“ и тнт, особено когато не предлагат никаква реална алтернатива на настоящия неолиберален и евроатлантически (двете на този етап, за съжаление, са синоними) ред.

Как да познаете, че едно ляво не е всъщност народно, а е американски проект? Ето няколко индикатора:
– Уж е ляво и прогресивно, а лее крокодилски сълзи за неонацисткия режим в Украйна.

– Ляво е, но представителите му са или заклети буржоа и псевдо-интелектуалци, или банкрутирали морално политици-използвачи.
– Под „социална справедливост“ разбира не правата на отрудения български народ, на пенсионерите и работещите бедни, а на всякакви западни конструкти и специфични малцинствени групи.

– Обвързано е с различни НПО, фондации и финанси, които са свързани с чужди държави – Америка, Германия и не само.

– Има дух на нещо чуждо, използва зле преведена чуждестранна лексика и прокарва несвойствени на българския народ идеи.

– Прави безпринципни обединения и политически колаборации, чиято цел очевидно не е добруването на трудовия народ, а краткосрочни политически активи.

Бдете, уважаеми леви българи!

Бдете, защото експлоататорите няма да се кротнат, докато не унищожат и последната светлинка, която може да дава надежда на българския народ за по-достойни и справедливи бъднини!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ