Connect with us

ПОЛИТИКА

Киро и Лена да си на тоя свят – всички им се натискат за коалиция!

Уж се провалиха, правителството се сгромоляса, далаверите им излязоха на бял свят, стигматизираха ги, пипнаха ги на тясно до парапета…, а в същото време всички им се молят за коалиция – и Христо Иванов, и Отровните, и БСП, и отцепниците на Слави, че и Слави самият.

Днес и от ГЕРБ анонсираха, че са готови. Чудо на чудесата!

Аргументите са повече от странни – имало нужда от проевропейски съюз. Да де, но Киро и Лена вървят в пакет с Бойко Рашков, ”Джемкорп”, незаконните арести, профукания държавен бюджет, инфлацията, болшевишката саморазправа със спецсъда, тормоза над независимия прокурор Иван Гешев.

Това ”европейско” ли е?

Излиза, че след изборите в тази държава няма да има опозиция. Май само ДПС се държат достойно и не се предлагат на Харвардите.

Дори придворната социология им отрежда второ място, но всички в аванс са се навели и привиждат в тях обединител и авторитет.

На какво отгоре? Защо е това унижение? От “Козяк” ли наредиха?

Киро, Лена, Рашков, Асен Василев и Лорерите трябва да отговарят за деянията си пред правосъдните органи, а не да бъдат легитимирани като магнит за коалиционно партньорство.

Изчакайте поне, от кумова срама, резултата от вота, пък после се прегръщайте. Малко уважение към горкия вечно измамен българин – иначе за какво да ви гласуваме? Та вие вече сте се подредили.

Изобщо оти ги ручахме жабетата?

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА