Connect with us

ПОЛИТИКА

СКАНДАЛ НА „ПОЗИТАНО“, ПИАРКАТА НА НИНОВА ЦЪФНАЛА С НОВО БМВ ЗА 100 БОНА, ПЕРСОНАЛА НА ЧЕРВЕНИТЕ БЕСЕН

От няколко дни гневно ръмжене оглася коридорите на „Позитано“, разкриха за ZORA NES брилянтни източници. Административния персонал на БСП на „Позитано“ бил бесен, докато направо назрял словесен бунт.

Капката, която преляла чашата, било ново БМВ последен модел, за 97 бона, с което се появила на работа пиарката на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева. А преди тази „капка“, пиарът на БСП паркирал регулярно на служебния паркинг и други три баровски автомобила – Мерцедес джип ML, малък Мерцедес А класа и Мерцедес С.

Новото БМВ на пиарката обаче буквално вбесило шофьори и административен персонал на „Позитано“, които забучали гневно „Какви са тия коли за 100 бона, бе…“, при положение, че администравния персонал на „Позитано“ надали се радва на повече от 500 лева заплати месечно.

Стигнало се дотам, че лично Кирил Добрев се накарал на възмутените с реплики от сорта: „Вие срещу партията ли ще говорите“, въпреки че хората, които работят за „социалната партия“ очевидно не са кьорави и основателно се питат как тъй, аджеба, стават тия работи с мерцедесите и беемветата на „вождовете“ им.