Connect with us

НОВИНИ

АКЦИЯ „ПРЕЧУПВАНЕ“ ЗАПОЧНА ВЪВ ФЕЙСБУК

АКЦИЯ „ПРЕЧУПВАНЕ“ ЗАПОЧНА ВЪВ ФЕЙСБУК МАСОВО СЕ ЗАБРАНЯВА НА ПРОФИЛИ ДА СПОДЕЛЯТ И КОМЕНТИРАТ, ЦЕЛИ СТРАНИЦИ ПАДАТ ПОД УДАРИТЕ НА ДОКЛАДИТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ НА ВЛАСТТА!
За цензурата и свободата на словото в България се е писало много, но в последните два дни вече е страшно. От тролските бригади на Герб и Обединените патриоти масово се докладват профили на хора за които се знае, че са опозиция на сегашната власт или пък опозиция на всички в парламента. Просто се кара по списъци, като се е започнало от онези за които се знае, че няма да мълчат по един или друг начин и превантивно се вземат явно мерки по пречуването им.
Всичко това става с доклади като масово се докладва снимка или текст, който според докладчиците на Герб не отговаря на стандартите на общността по интересното в случая е че вече от Фейсбук не затварят само профили на хора, а цели страници и групи за по 30 дена да не могат администраторите да споделят и публикуват в тях. Акцията с наименованието „Пречупване“ беше обявена преди дни от Бойко Борисов, като той не обясни точно какво и как ще включва.
Но явното на тази акция е, че властта ползва тоталитарни методи, тресе се от страх и в незнанието си какво да прави срещу истината която се пише за тях и техните решения, реши да мачка наред, но както знаете всеки сатрап в историята не се е задържал задълго на власт, а нашите сатрапи явно вече им е време да си ходят и се гърчат като за последно във властта. Засега се действа само във Фейсбук, но няма да се учудим и ако се започне с масови арести на хора, което пък веднага ще предизвика вълна от граждански неподчинения в цяла България.