Connect with us

КОМЕНТАРИ

Когнитивният дисонанс и биполярните разстройства на тези два индивида са патологичен случай

🤔Не че нещо, ама когнитивният дисонанс и биполярните разстройства на тези два индивида са патологичен случай за учебник!

‼️В рамките само на 12 часа има няма са изразени тези твърдения от тандема шарлатани по казионните им медии!

‼️Едно време биполярното разстройство на Борисофф бе пословично, тези му взеха две обиколки преднина като кенийци на 10000м. на олимпиада.

‼️В случая обаче това ще срути държавата, ще стимулира и без това огромната инфлация, ще обрече бизнеса на масови фалити, а гражданите на глад и студ….

‼️За да се изперат мръсните ризи преди изборите, Прокопиев ги е пуснал по всички медии, както го правеха преди остриетата на ГЕ(Р)П, и от сутрин до вечер се облъчва населението с твърдения, че няма да има гладна и студена зима и, че всичко било осигурено. ДА, АМА НЕ! – казваше покойния Петко Бочаров. За цени никой не говори!

‼️Кирил, Асен, Лена, Лорер и всякакви знайни и незнайни герои от ПП обикалят студията и ръсят небивалици, паркират кораби, летят по трасета, водят неравна битка с „Газпром“ и какви ли не други небивалици..

‼️Ние българите винаги гладуваме „против“ и никога „за“. Така си докарахме една дузина месии, които за 33 години превърнаха България от земен рай в земен АД( разбирай пъкъл, а може и акционерно дружество).

‼️Не е страшно, че ще има поредни избори. То ще има и още едни след това. Страшното е, че няма избор!

✅И този път Аз лично ще гласувам с опцията “ НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО“, защото просто няма субект, който заслужава моят глас. За първи път ще ползвам тази опция и тя ще бъде наказание за всички тези „герои“, които лъжат, бълват популизъм и лъжат мазно и безогледно хората…

‼️Някой ще каже, че е хейт, Ами не е, защото с действието да изберем по-малкото зло стигнахме до тук… В този цирк Аз вече няма да участвам!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ