Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Знае ли въобще някой какво се случи и кой иска да промени играта?

Помислете сериозно, но наистина сериозно и с внимание към детайлите. Не влизайте в конспиративни теории и други такива високопарни заглавия на ортодоксалната преса. Не е необходимо.
Забравете за момент за всички теоретици, скептици, учени и други мечтатели. Разчитайте на компаса, които сте получили преди да влезете в играта.

Разсъзждавайте със собственото си съзнание. Отърсете се от много филтри и програми, които умишлено са поставени за блокиране на съзнанието.
Тогава и само тогава ще провидим през мъглата и димната завеса маскирана така умело като криза. Вероятно това, което ще видим е неприятна изненада. А може и да е болезнено провиждане.
В този свят всичко е игра. Играта има свои правила и не бива да бъдат нарушавани. Но някой толкова държи да промени правилата, че системата не понесе натоварването и бе спряна за известно време.

Да се върнем в реалността

Реалност, която не е такава каквато сме свикнали да я виждаме. Сега си припомнете, че дори по време на последните жестоки войни не е имало такова затваряне на планетата.
Кога за последен път лично вие прочетохте за затворени граници, заключени градове и полицейски час?
Последните новини от Виена просто стряскат. Полиция по улиците, която да следи собствените си граждани кога излизат от домовете си. И това по Коледа…
Спомените от историята идват на помощ, за да припомнят с жестокостта на фактите, че ставащото днес е бeзпрецедентно.

Поводът: 4-та вълна на коронавирус пандемията

Хората отново са поставяни под карантина. Градовете по Коледа вероятно ще изглеждат доста различно от 2019-та година, например. Фактите са неоспорими.
Пренаписването на правилата на играта и промяната изискват временно рестартиране на действието. И се случи точно това. Дори звездното небе се промени видимо.
Слънчево затъмнение, подредени планети… Земята бе препрограмирана и подготвена за следващото ниво на играта.

И то започна да се случва

Протестите в Нидерландия не са случайни. С Русия играта е неверояно внимателна, Израел е на практика затворена система.
Европа е разделена отново, а Макрон се опитва да поеме юздите. Латинска Америка, Азия, Австралия живеят на различни обороти. Светът никога няма да бъде същият.
Тези събития са провокирани от сценария, за да преминем нивото на играта по-бързо. Промените по целия свят започнали най-видимо през 2020 година спокойно могат да бъдат наречени: „Рестарт“.

Какво да очакваме на ниво 2022?

Това е въпросът чийто отговор може да изненада участниците. Видимото този път няма как да стане невидимо.
Всичко ще се случва пред очите на участниците и само тези, които са необременени с товара на заблудите ще могат да виждат цялата картина.
Границите на новите съюзи и преразпределение на ролите започват да се очертават ясно. Категорията съюзник и противник ще загуби смисъла, които сме влагали досега. Особено валидно е у нас за новата политическа карта на страната.

Играта иска да внесе по-голяма динамика,

защото не е доволна от темповете на развитие на цивилизацията. Застиването в този модел бави цялата програма заложена от самото начало, което не е в интерес на властелините.
Но въпросът остава да тежи с пълна сила: Знае ли въобще някой, какво се случва и кой иска да пренастрои играта?
Защото никога досега в историята на играта не е правен такъв видим рестарт. Заровете са хвърлени.