Connect with us

КОНСПИРАЦИЯ

Кой и защо затвори устата на Бойко Рашков?!

В началото на служебното правителство един човек (неизвестен за мен до този момент) на име Бойко Рашков се открои над всички други, със своята решителност, устрем и жажда да бъде потърсена отговорност на онези, довели България до тук.

Всяко едно негово действие и обвинение звучаха повече от доказуеми, направо логични и отново логично получаваха огромно обществено одобрение. Да, някои ще кажат “ама той е комунист” (или друго такова становище), но хайде да спрем да се делим на леви и десни и да го направим на база достойни и недостйни хора.

Името Бойко Рашков беше най-близко до “синоним” на справедливост в изстрадалата ни държава…

Малко повече подкрепа и можеха да се получат неща, които отдавна се случиха в по-развитите демокрации, а именно висши чиновници/депутати, на които да бъде потърсена отговорност.

Уви… по стар, но много стриктно спазван обичай, някой му затвори устата или му резна крилете (както искате го наричайте) – кой и защо го направи оставам на Вас като предположения.

П.С. За да няма криво разбиране на това което пиша: НЕ познавам Бойко Рашков, НЕ лобирам за него, а като обикновен българин си задавам логичен въпрос, който се загуби някъде из другите новини.

Борис Соколов, фейсбук