Connect with us

БЪЛГАРИЯ

Ген. Валери Григоров: Борисов къса живо месо, за да оцелее, пълен американски продажник!

Ей това е достоет генерал, не като онзи продажник Шивиков!

Валери Григоров е на мнение, че Бойко Борисов е зловреден за българския народ и най-доброто за българите е да падне от власт!

Ген. Валери Григоров се изказа изключително остро и нападателно за управлението на ГЕРБ и за цялата политическа обстановка у нас. Според него няма почти никаква алтернатива на настоящото управление, защото повечето партии са под диктовката на предателя Борисов.

Ген. Григоров разкрива, че в момента България е васална на САЩ държава, а главната заслуга за това е на премиера Борисов, който отдавна се е продал на американците. Подобно обаче е положението в много други партии, които също са финансирани от Америка.

Според генерала „Демократична България“ е финансирана директно от американското посолство в България. Американските НПО-та финансират и партиите на Мая Манолова и Отровното трио „Изправи се“ и „Мутри вън“, които се коалираха.

Това обаче са само малка част от партиите, които се финансират отвън. Ген. Григоров разкри и другите такива.

Ген. Валери Григоров срина Борисов

„Има такъв народ“ и „Републиканци за България“ имат един и същ спонсор. Това е Павел Вълнев, който има бизнеси в САЩ и е милионер. Неслучайно не видяхме нито Слави Трифонов, нито Цветан Цветанов на протестите през лятото. Целта на всички такива партии е да късат живо месо от електората на БСП. Този номер с патериците Борисов го играе на всички избори.“ – споделя Валери Григоров.

Генерал-майорът от МВР стига още по-далеч в атаките си. Той определя съдебната власт като напълно зависима от Иван Гешев и Делян Пеевски. Висшият съдебен състав пък за него е изцяло подчинен на Борисов и Пеевски.

„През 2021 г. няма никъде по света толкова корумпирана и феодална държава като България, сигурен съм“ – категорично отсича 61-годишният полковник.

За разлика от ген. Шивиков, който пристана на Веселин Марешки, ген. Григоров няма намерение да изневерява на протестиращите от лятото. Той е на мнение, че сегашното статукво е най-зловредното нещо в българската политика и ще се бори с всички сили да унищожи престъпника Борисов и цялата му управляваща шайка.