Connect with us

БЪЛГАРИЯ

ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА?

Триумф на фашизма в България

Водещите новини, с които българското „национално“ радио тегли чертата на 6 юли.

* „България“ била „за“ евроатлантическата интеграция на Украйна. Било „съвместна декларация“ и „двустранна декларация“. От „българска“ страна участвал МС. Разбирай, всички министри без тагарев. Кой участва в съвместната и двустранна каквото-и-да-е-там от украинска страна НЕ СЕ посочва. Разбирай, от украинска страна е участвал тагарев. Срещу мокра целувка от Олеся. Щото все пак не е сигурно дали ще получи такава от зеленския ѝ шеф.

* На полицаите и пожарникарите нанайси увеличение на заплатите. Точно преди сезона на масовите протести и летните пожари. Мирише силно (и противно) на Асен Василев.

* Енергийната комисия ще продава нашите атомни реактори на Украйна. Щото ние имаме много, а тя си няма. Украйна ще ни ги плати, когато свърши войната и си изплати борчовете на САЩ, ЕС и пр. Мирише на асенско.

* Батальон американци ни е малко. Бригада трябва. На първо време. След седмица – армия от американци. Воня на тагарешко.

* Правната комисия поставя евро-атлантическо пръстче в най-чувствителното място на българина. „Ама вие наистина ли повярвахте на приказката за „правова държава“? Будали с будалите!“ Вони на бойкокировщина, та се не трае.

Дали има пилот в самолета?

Има. Даже няколко.

Единият продава двигателите.
Другият продава крилата.
Третият продава колелетата, та ако ни приземи гравитацията, да не вземе самолетът да оцелее.
Четвъртият продава сандвичите и пиячката, да не е капо.
Петият разглобява дограмата, във въздуха. Без идея как ще приземи отмъкнатото.

Всичките – с парашути на гърба.

На пасажерите – лекции по високоговорителя как вярата в евро-атлантическите ценности ще ги отведе до земята.

Или на Небето.

То каква е разликата…

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА